Wil je eens echt kennismaken met de producten van Stampin’ Up!, of gaat het alleen om een gezellige activiteit voor de personeelsvereniging of vrijgezellenfeestje? Stampin’ Up! is altijd een leuk idee.
1. Party!
We maken een klein project en ik geef een demonstratie met de Stampin’ Up producten. Daarna kunnen de gasten de catalogus bekijken en materialen bestellen. We zijn ongeveer 2 uurtjes bezig en er zijn geen kosten aan verbonden. Hostess/gastvoruw zijn is intressant, bij een omzet van €200,- mag je namelijk al voor €20, – aan gratis producten uitzoeken.  Dus nodig mij en een aantal gasten uit en ik kom bij jullie langs.

2. Workshop
Wil je afspreken voor een gezellig en creatief moment samen met vriendinnen ( familie, collega’s, buurvrouwen  etc.)  dan plannen we een moment voor een workshop. We bespreken samen vooraf wat de wensen zijn zodat de workshop afgestemd is op jullie gezelschap. Voor een workshop vraag ik een tegemoetkoming in de materiaalkosten, dit kan al vanaf €5,-
Heb je al een vaste club, dan ben je welkom om samen een vast moment af te spreken in de periode oktober – april.
Er staan al heel wat ideeen in de agenda, deze kun je in je eentje boeken, als groepje, of je maakt een afspraak voor een eigen moment.

3. Prive
Geen zin in een party en/of niemand die je hobby deelt? Dan maken we een afspraak op een maandagavond voor een prive moment waarin je in alle rust kennis kunt maken met Stampin’ Up!

4. Stampin’ Up special
Elke maand een nieuwe set in de hoofdrol, bij bestelling van de set krijg je de online workshop erbij.  Kijk op de specials pagina welke project je deze maand kunt maken.

5. Youtube
Alvast kennismaken met producten en technieken, dat kan ook via youtube. Er staan al verschillende filmpjes op waarin ik je laat kennis maken met verschillende producten en technieken. Zoals de workshop serie Stempelen voor beginners.

 

 

pop up slider kaart high tide
pop up slider kaart – High tide

 

vintage project ribba stampin up suze bonnema
Vintage fotolijst project

 

 

Beautiful you stampin up by Suze Bonnema
Beautiful you – serie verjaardagskaarten
Paper succulent Stampin Up by Suze Bonnema
Papieren vetplantjes

 

 

 

 

 

 

 

Zelf gastvrouw zijn bij een workshop

Wil je een Stampin’ Up! workshop bij jouw thuis houden voor je vriendinnen en/of vrienden en creatief aan de slag gaan? Dan regel jij de versnaperingen en kom ik met mijn ideeën en spullen. Een lege tafel met genoeg ruimte voor alle deelnemers is de enige andere vereiste.  Als gastvrouw of -heer van een Stampin’ Up! workshop kun je in aanmerking komen voor het volgende:

  • Jij krijgt gratis de Stampin’ Up! catalogus.
  • De voorbeelden en het resultaat van de demo Stampin’ Up! zijn voor jouw
  • Als er genoeg bestellingen worden geplaats krijg je een bedrag te besteden aan 
    Stampin’ Up! producten
    . De grootte van dit bedrag hangt af van de totale bestelling die gedaan is tijdens jouw workshop.
  • Als  gastvrouw kun alleen jij de speciale hostess Stampin’ Up! stempels bestellen buiten de gebruikelijke catalogus producten om.
  • 50% korting op een product van Stampin’ Up!, wanneer de totale bestelling gedaan tijdens jouw workshop meer dan 450 euro bedraagt. Bijzonder leuk als je toch eens de BigShot wilt aanschaffen of een uitgebreide stempelset.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *