Wil je eens echt kennismaken met de producten van Stampin’ Up!, of gaat het alleen om een gezellige activiteit voor de personeelsvereniging of vrijgezellenfeestje? Een workshop is altijd een leuk idee!

Workshops worden bij mij thuis (in Leeuwarden) gehouden of op locatie.  In de agenda zie je welke workshops er al gepland staan in de komende periode. En ook op Youtube staan een aantal handige instructie filmpjes waar je altijd toegang toe hebt.

Er is zoveel te bedenken voor een workshop, dat kan ik hier allemaal niet kwijt. Wil je een bepaalde techniek leren, gewoon kaartjes maken, een creatief project of kennismaken met een bepaalde stempelset. Laat het me weten dan maken we een workshop op maat.

 

pop up slider kaart high tide
pop up slider kaart – High tide

 

vintage project ribba stampin up suze bonnema
Vintage fotolijst project

 

 

Beautiful you stampin up by Suze Bonnema
Beautiful you – serie verjaardagskaarten
Paper succulent Stampin Up by Suze Bonnema
Papieren vetplantjes

 

 

 

 

 

 

 

Zelf gastvrouw zijn bij een workshop

Wil je een Stampin’ Up! workshop bij jouw thuis houden voor je vriendinnen en/of vrienden en creatief aan de slag gaan? Dan regel jij de versnaperingen en kom ik met mijn ideeën en spullen. Een lege tafel met genoeg ruimte voor alle deelnemers is de enige andere vereiste.  Als gastvrouw of -heer van een Stampin’ Up! workshop kun je in aanmerking komen voor het volgende:

  • Jij krijgt gratis de Stampin’ Up! catalogus.
  • De voorbeelden en het resultaat van de demo Stampin’ Up! zijn voor jouw
  • Als er genoeg bestellingen worden geplaats krijg je een bedrag te besteden aan 
    Stampin’ Up! producten
    . De grootte van dit bedrag hangt af van de totale bestelling die gedaan is tijdens jouw workshop.
  • Als  gastvrouw kun alleen jij de speciale hostess Stampin’ Up! stempels bestellen buiten de gebruikelijke catalogus producten om.
  • 50% korting op een product van Stampin’ Up!, wanneer de totale bestelling gedaan tijdens jouw workshop meer dan 450 euro bedraagt. Bijzonder leuk als je toch eens de BigShot wilt aanschaffen of een uitgebreide stempelset.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *