Workshops kunnen ook op de avond of in het weekeind gegeven worden!

Silhouette 

Worden op aanvraag ingepland.

Stampin Up workshops:

Elke maandagavond ben je welkom tussen 20.00 en 21.00 voor het stellen van vragen, maken van bestellingen, overleggen over workshops etc. Workshops kunnen op maat gemaakt worden,  zo weet je altijd dat er aan bod komt wat jij net wilde leren 😉  Ik heb al een aantal ideeën voor je op een rij gezet.
21    Augustus 14-30 – 16:30 

Kerst en Sinterklaas in augustus

We zijn er mooi op tijd bij, want een goed begin is het halve werk. Maandagmiddag 21 augustus ben je welkom voor de pre -party. ik laat je zien welke leuke materialen we hebben voor de decembermaand, voor de kerst én voor sinterklaas! Kom je ook aanwaaien? Het is schoolvakantie, dus kinderen zijn ook ook welkom om iets leuks te maken. En heb je al een agenda? Maakt niet uit of je er een nodig hebt voor het nieuwe schooljaar of voor het nieuwe kalenderjaar. De planner is geschikt voor beiden, ik laat je zien hoe het werkt.

30 Augustus   9:30- 11.30

Colourfol seasons doorkijkkaart

De kaart bestaat uit verschillende lagen waaronder een doorzichtig venster. Hij klapt tweemaal open zodat er een verborgen boodschap inpast en geschikt is als cadeau envelop. kosten workshop €7,50 Je mag me ook uitnodigen om een party bij jouw thuis te geven, dan spreken we samen de datum en tijdstip af. Alvast even ‘droog’ oefenen? Kijk op mijn youtube kanaal voor de stempelcursus voor beginners.

20 september  9:30 -11:30

Mannen kaarten – dat kunnen we óók

Kaarten voor mannen, dat valt niet altijd mee toch? Maar we kunnen het wel, heel goed zelfs! Dus nu gaan we er meteen 3 maken, zo liggen er straks weer kaarten en ideeën klaar waarmee je weer vooruit kunt. Deelname € 12,50,- Je mag me ook uitnodigen om een party bij jouw thuis te geven, dan spreken we samen de datum en tijdstip af.

 

10-12 november Crea beurs Leeuwarden

Ook dit jaar kun je mij weer vinden op de Hobby&Vrije tijds beurs in het WTC Leeuwarden.

 

Er is ruimte voor het opstarten van nieuwe, maandelijkse groepen voor speciale technieken en Project Life.
Heb je zelf een groepje (vanaf 4 personen) of wil je je aansluiten, laat het even weten.


 

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Voor inhoud van de SU workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

De workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.
Opgeven kan via een mailtje aan info@creatiefduo.nl

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)