Dit blog is geschreven door Suze Bonnema.

Ik ben dit blog gestart als uitwisseling van informatie met Nancy. We kennen elkaar uit de taartwereld waar we elkaar op cursussen tegenkwamen, ook wonen we dicht bij elkaar (Drachten – Leeuwarden).  Nancy had bij mij de Silhouette Cameo geprobeerd en daarna zelf een aangeschaft. Ik was herstellende van een tweede hernia operatie met Cauda Equina Syndroom en moest vooral lopen of platliggen.  Om  alle informatie gemakkelijk met Nancy te kunen delen is het blog ontstaan, het zoekt eenvoudig en ik kon het liggend allemaal uitschrijven  😉

We waren dus lekker creatief bezig als duo, vandaar ook de naam.
En dan Stampin’ Up! en Sillhouette ook al zo’n creatief duo. Maar een creatief duo, dat zijn wij toch ook? Ik als schrijver van dit blog en jij als lezer? Want bij lezen blijft het vast niet;-)
Maak er wat van!

Wat staat er wanneer op het blog? Een globale indeling van de week kan ik wel geven, maar daar houd ik me dus niet altijd even strikt aan, behalve de dinsdag, die is er altijd.
Dinsdag – Free download
Elke dinsdag is er een nieuw gratis bestand in de silhouette store, en elke dinsdag wordt dat bestand gebruikt en het resultaat gedeeld
Donderdag – projecten
Niet iedere week maar wel bijna, wat is er gemaakt met de silhouette of Stampin’ Up?
Vrijdag- Tutorials
Op de vrijdagen krijg je nog geen weekeind maar juist les, over het studio programma van Silhouette. Zodat je zelf weer meer leert en kunt maken met de favoriete snijplotter.

Suze heeft 2 kinderen (9 &10) en maakt de kinderkamers gezellig, knutselt met de kinderen, bakt veel, altijd op zoek naar nieuwe toepassingen voor de  snijplotter en hoopt (enigszins) verantwoord te eten en traktaties mee te geven. En dankzij het enthousiasme van Nancy sinds 2014 ook Stampin’ Up! demonstrator.

Suze
Suze

 

info@creatiefduo.nl / 06-15297718

Nancy, creatieve en culinaire duizendpoot. Taarten, chocolade, airbrush, kaarten, papier, ze werkt overal even makkelijk mee.

 

6 comments on “Wie zit hier achter?”

 1. wij, in onze kalligrafie-groep, zijn op zoek naar etspasta en die lijkt in belgie nog moeilijk te vinden. Kunnen jullie ons daarbij helpen? In welke verpakkingen hebben jullie dit . Kunnen jullie dit eventueel opsturen en wat zou dat kosten ? Of kennen jullie een firmadie ook in belgie levert ? Hopelijk kunnen jullie ons helpen. Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes vanuit belgie. Ann.

  • Dag Ann, De pasta die wij gebruiken is van de firma Druma, je kunt online bestellen en zij leveren ook in België.
   Dan zijn er nog twee merken, Silhouette en Armour etch. Hoe deze te gebruiken of waar te verkrijgen dat kan ik je zo niet vertellen.
   Succes!

 2. Hoi Nancy en Suze, de Amour etch pasta kun je bestellen bij More is More in Almere in 2 verpakkingen. Deze is simpel in gebruik. Mal maken en het object ontvetten, de mal erop en dan met een klein kwastje opsmeren goed opletten dat je alle onderdelen hebt gehad. ik laat het 10 minuten intrekken dan zachtjes afspoelen, check of alles naar je zin is, mal eraf en viola klaar. Prijzen weet ik niet, zul je even moeten checken op hun site. succes

 3. Suze,
  op zoek naar meer info over de Curio ben ik jouw adres tegenkomen.
  Na bijna 4 jaar Cameo overweeg ik een Curio aan te schaffen en mijn belangstelling gaat het meeste uit naar de tool embossing.

  Ik ontwerp Origamic Architectuur en ik wil iets extra’s doen om mijn werk de nodige cachet te geven.
  Nu las ik in de Amerikaanse reviews dat de Curio een lichtgewicht is, dwz hij heeft maar een druk van 210 gr. Er zijn zwaardere jongens, maar die zijn ook een stuk duurder.
  Toen vond ik een KNK Zing Air machine met druk van 795 gr., dat ook sympatiek geprijsd was.
  Helaas heb ik geen vertegenwoordiger in NL gevonden, dus eletriciciteit en onderdelen worden dan lastig.

  Terug naar Curio, mijn vraag is: kan de Curio verwerking van veel reliefopdrachten aan, m.a.w is het het echt een “lichtgewichtje”, zijn de resultaten goed?
  Hoe lang doet hij erover om b.v. mooie krul sierletter te maken? Snelheid vind ik ook belangrijk.
  Is meteen aankoop van A4 mat zinvol?

  Bij voorbaat dank voor je antwoord,
  Groeten Gerda

  • Dag Gerda,
   Voor dit soort specifieke informatie kun je het beste terecht bij Silhouette America of bij een van de nederlandse leveranciers.
   Groetnis Suze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *