Workshops kunnen ook op de avond of in het weekeind gegeven worden!

Silhouette 

Worden op aanvraag ingepland.

Stampin Up workshops 

In het eerste weekeind zetten we het kaartbuffet op, de tweede maandag is de kaartclub en op de laatste donderdag  maken we iets moois voor thuis tijden de ‘ in een lijstje’ workshop.  Er echt even uit tijdens de creative escape, een dag bezig met jouw favoriete hobby. 

Kaartbuffet  
Het kaartbuffet is een ideale manier om verschillende kaarten te maken zonder zelf alle materialen aan te schaffen. Hoe het werkt? Er staan  verschillende ontwerpen voor je klaar. Je kiest je kaart, pakt je mandje en gaat aan de slag, kaartje klaar? Op naar de volgende! Je maakt 3 kaarten, kosten voor deelname zijn €12,50 of gratis bij een minimale bestelling.

Stempelpret-stempelset
Elke 2e  vrijdag ochtend of avond van de maand. Een workshop inclusief de stempelset waarmee we 2 kaarten en een leuke verpakking maken.  Prijs kan verschillen per maand

Scrappen / ‘ In een lijstje’
De 4e vrijdag van de maand.  Kom je scrappen dan liggen al mijn materialen voor je klaar en kun je zelf aan de slag. Papier is ook per vel los te koop. Geen inspiratie? Ik heb een 30 x 30 layout en een pocket page layout voor je klaarliggen waarmee je aan de slag kunt.

In een lijstje  Elke keer een nieuw ontwerp in je wissellijst. Het hele jaar door iets moois en zelfgemaakts in huis. Je hoeft niet altijd kaarten te maken met de materialen van SU, decoratie voor in je huis is net zo leuk! 
Kosten deelname is een bestelling van € 25. 

Creative Escape
Elke laatste weekeind van het kwartaal een zaterdag waar je aan je eigen projecten werkt. Met goodiebag voor het maken van nieuwe projecten . Je kunt evt. ook workshops bijboeken, bijvoorbeeld de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal. Mijn materialen zijn voor gebruik beschikbaar.

28 maart / 27 juni / 26 september /  10: – 16.30 Wijkcentrum Zuiderburen

 

za 4 januari 14-16u €12,50
Kaartbuffet – Voorjaarsgids + sale-a-bration + Bingo!

vr 10 januari 10- 12 of 19:30-21:30
Tijdloze Tulpen
Deelname €26 is inclusief de stempelset
Workshop + Stempelset + pons €41

do 23 januari   19:30
Srap avond / in een lijstje
Deelnamekosten is een bestelling van tenminste €25

vr 31 januari  10u € 12,50
Kaartbuffet

Zaterdag 28 maart 10- 16u
Creative Escape Met goedgevulde goodiebag voor het maken van de make & takes en meer leuks.

Neem je eigen materialen mee waaraan je eindelijk eens verder wilt werken, of waar je juist wat hulp bij kunt gebruiken. Mijn materialen zijn voor gebruik beschikbaar. Dus probeer de ponsen, stansen, inkten en stempels die je zelf niet hebt liggen.

Bang dat je de dag niet doorkomt? Je kunt evt. ook workshops bijboeken, bijvoorbeeld de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal.

Aanmelden kan via de mail: info@creatiefduo.nl
of telefonisch : 06-15297718

Eigen datum boeken? Vanaf 4 deelnemers.

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Neem je eigen favoriete lijm en dimensionals / foam stickers mee.                                         – > SU lijm producten zijn te koop tijdens de workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

De workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.
Opgeven kan via een mailtje aan info@creatiefduo.nl

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kostenloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)