Workshops kunnen ook op de avond of in het weekeind gegeven worden!

Silhouette 

Worden op aanvraag ingepland.

Stampin Up workshops 

Kaartbuffet  
Het kaartbuffet is een ideale manier om verschillende kaarten te maken zonder zelf alle materialen aan te schaffen. Hoe het werkt? Er staan 10 verschillende ontwerpen voor je klaar. Je kiest je kaart, pakt je mandje en gaat aan de slag, kaartje klaar? Op naar de volgende! Je maakt 3 kaarten, kosten voor deelname zijn €10,- of gratis bij een minimale bestelling.

Kaartclub 
Elke maand op de maandagochtend. We maken 3 setjes van 2 kaarten, er is meer ruimte voor uitleg. Elke deelnemer maakt dezelfde 6 kaarten, de thema’s wisselen per maand.
Kosten deelname € 15 of gratis bij een minimale bestelling.

‘ In een lijstje’
Elke maand een nieuw ontwerp in je wissellijst. Het hele jaar door iets moois en zelfgemaakts in huis. Je hoeft niet altijd kaarten te maken met de materialen van SU, decoratie voor in je huis is net zo leuk! Deze workshop kun je ook thuis doen, je bestelt het pakketje aan materialen en je gebruikt thuis je eigen stempels en inkt of deze bestel je erbij. Al het papier is voorgesneden en het big shot werk is voor je gedaan, het lijstje en een witte achtergrond zijn niet inbegrepen.
Kosten deelname € 15, of gratis bij een minimale bestelling. ( nog geen lijst? deze kost € 6,-)

Creative Escape
Elke laatste weekeind van het kwartaal een zaterdag met 3 verschillende workshops!  Je kunt de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal maken, er is een workshop die ook geschikt is voor kinderen en een kaarten workshop. Kies er een of kom de hele dag meedoen.

23 maart / 29 juni / 28 september / 28 december van 10: – 16.30

Juni 

vr 7   10-12u €10,-
Kaartbuffet

za 8   14-16u  
Kaartbuffet

ma 17   10-12u €15,-
Kaartclub

vr 28 – 10-12u €15,-
In een Lijstje

za 29 – 10u 
Creative Escape

vza 25- 14u
Start met stempelen met de So Shelly project kit -aanmelden voor 14 mei!

Aanmelden kan via de mail: info@creatiefduo.nl
of telefonisch : 06-15297718

Eigen datum boeken? Vanaf 4 deelnemers.

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Neem je eigen favoriete lijm en dimensionals / foam stickers mee.                                         – > SU lijm producten zijn te koop tijdens de workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

De workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.
Opgeven kan via een mailtje aan info@creatiefduo.nl

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kostenloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)