Workshops kunnen ook op de avond of in het weekeind gegeven worden!

Silhouette 

Worden op aanvraag ingepland.

Stampin Up workshops 

In het eerste weekeind zetten we het kaartbuffet op, de tweede maandag is de kaartclub en op de laatste donderdag  maken we iets moois voor thuis tijden de ‘ in een lijstje’ workshop.  Er echt even uit tijdens de creative escape, een dag bezig met jouw favoriete hobby. 

Kaartbuffet  
Het kaartbuffet is een ideale manier om verschillende kaarten te maken zonder zelf alle materialen aan te schaffen. Hoe het werkt? Er staan 10 verschillende ontwerpen voor je klaar. Je kiest je kaart, pakt je mandje en gaat aan de slag, kaartje klaar? Op naar de volgende! Je maakt 3 kaarten, kosten voor deelname zijn €10,- of gratis bij een minimale bestelling.

Kaartclub 
Elke tweede maandagochtend. We maken 3 setjes van 2 kaarten, er is meer ruimte voor uitleg. Elke deelnemer maakt dezelfde 6 kaarten, de thema’s wisselen per maand.
Kosten deelname € 15 of gratis bij een minimale bestelling.

‘ In een lijstje’
De laatste donderdag van de maand. Elke keer een nieuw ontwerp in je wissellijst. Het hele jaar door iets moois en zelfgemaakts in huis. Je hoeft niet altijd kaarten te maken met de materialen van SU, decoratie voor in je huis is net zo leuk! Deze workshop kun je ook thuis doen, je bestelt het pakketje aan materialen en je gebruikt thuis je eigen stempels en inkt of deze bestel je erbij. Al het papier is voorgesneden en het big shot werk is voor je gedaan, het lijstje en een witte achtergrond zijn niet inbegrepen.
Kosten deelname € 15, of gratis bij een minimale bestelling. ( nog geen lijst? deze kost € 6,-)

Creative Escape
Elke laatste weekeind van het kwartaal een zaterdag waar je aan je eigen projecten werkt. Met goodiebag voor het maken van nieuwe projecten . Je kunt evt. ook workshops bijboeken, bijvoorbeeld de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal. Mijn materialen zijn voor gebruik beschikbaar.

23 maart / 29 juni / 28 september / 28 december van 10: – 16.30

November 

vr 1   10-12u €10,-
Kaartbuffet

za 2   14-16u  
Kaartbuffet

WTC EXPO Hobby & Vrije tijd
Vrijdag 8 – zaterdag 10 november – doorlopend workshops

ma 18   10-12u €15,-
Kaartclub

za 23 november €22,50 – opgeven tot vrijdag 15 november
In deze workshop maken we een kerstbal, een pop up kaart en de waterval kaart. Een volle workshop maar je mag een jonge assistent meenemen. In de goodiebag zit genoeg materiaal om thuis verder te gaan. o.a. 1/2 pak dessinpapier, lint, rhinestones en glitterpapier! Een goodiebag twv €17,50
Let op! Je maakt ook een kaart voor iemand anders, we maken tijdens de workshop een extra kaart voor de patiënten in het Prinses Maxima kinderziekenhuis.

Opsturen van de workshop kan ook, je ontvangt de materialen en de werkbeschrijving. Het dessinpapier wordt gesneden tot 15 x 15 cm. De kerstbal past er helaas niet in – verzendkosten € 4,50 (brievenbusdoosje)

do 28   19:30 – 21u €15,-
In een lijstje – kerstsfeer

December

vr 6   10-12u €10,-
Kaartbuffet – kerstkaarten

za 7   14-16u €10,-
Kaartbuffet – kerstkaarten

ma 16   10-12u €15,-
Kaartclub – kerstkaarten

do 12   19:30 €15,-
In een lijstje

vr 13   19:30 € 17,50-
Stempel een stapel- 20 kerstkaarten voor €17,50! Je krijgt een pakje Notecards & envelopes – deze 20 basic kaarten gaan we omtoveren tot kerstkaarten, we maken 4 ontwerpen en daarvan elk 5 stuks.

Zaterdag 28 10- 16u €30,-
Creative Escape Met goedgevulde goodiebag voor het maken van de make & takes en meer leuks.

Neem je eigen materialen mee waaraan je eindelijk eens verder wilt werken, of waar je juist wat hulp bij kunt gebruiken. Mijn materialen zijn voor gebruik beschikbaar. Dus probeer de posten, stansen, inkten en stempels die je zelf niet hebt liggen.

Bang dat je de dag niet doorkomt? Je kunt evt. ook workshops bijboeken, bijvoorbeeld de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal.


Aanmelden kan via de mail: info@creatiefduo.nl
of telefonisch : 06-15297718

Eigen datum boeken? Vanaf 4 deelnemers.

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Neem je eigen favoriete lijm en dimensionals / foam stickers mee.                                         – > SU lijm producten zijn te koop tijdens de workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

De workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.
Opgeven kan via een mailtje aan info@creatiefduo.nl

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kostenloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)