Bij verschillende sets heb ik een extraatje bedacht, een uitgebreide instructie voor een mooi project.  Je ontvangt een exclusieve toegangscode bij je bestelling voor een youtube filmpje. Hiermee kun je meteen met je nieuwe items aan de slag!

Als aanvulling op deze tutorial is er de  PPPPP persoonlijke pre -packed paper pack.  Deze bestel je via de mail (info@creatiefduo.nl) en je ontvangt de juiste kleuren papier, op de juiste maat gesneden voor 5 of 10 kaarten. Ook is er een uitgeschreven stap voor stap instructie. Zo ben je er écht helemaal klaar voor.

Per project heb je dan zelf nog een aantal items nodig, zoals inkt, lijm en dimensionals. Een recept voor de juiste ingrediënten staat altijd bij het project vermeld.

  1. Nacht in Bethlehem

Een prachtige Z-fold kaart waarmee je indruk maakt die blijft staan, letterlijk.
-> Bij bestelling van de Bethlehem bundel krijg je áltijd toegang tot de youtube tutorial, de andere benodigdheden zijn optioneel bij te bestellen. Omdat de bundel boven de €50 uitkomt vergoed ik de verzendkosten.

PPPPP : papier, enveloppes + de schriftelijke omschrijving
-papier voor 5 kaarten € 7,50 inclusief verzenden
-papier voor 10 kaarten € 12,50  inclusief verzenden

Hieronder volgt een lijst van alle materialen die in in de video gebruik.

 

Product List


2. Painted Harvest

Met deze stempleset maak je niet alleen prachtige zonnebloemen maar ook een egeltje, een kerstkrans of een uil…. De uil is het flimpje dat bij deze Stampin’ Up special hoort.