Wil je eens echt kennismaken met de producten van Stampin’ Up!, of gaat het alleen om een gezellige activiteit voor de personeelsvereniging of vrijgezellenfeestje? Stampin’ Up! is altijd een leuk idee

Kaartbuffet – elke maand
Het kaartbuffet is een ideale manier om verschillende kaarten te maken zonder zelf alle materialen aan te schaffen. Hoe het werkt? Er staan tenminste 10 verschillende ontwerpen voor je klaar. Je kiest je kaart, pakt je mandje en gaat aan de slag, kaartje klaar? Op naar de volgende! Je maakt tenminste 3 kaarten maar meer mag ook.
Kosten voor deelname €7,50 voor 3 kaarten, elke volgende kaart €2,25.
Kijk voor de exacte data in de agenda

Kinderfeestje – op aanvraag
Lekker knutselen, dat vinden veel kinderen leuk, en dan ook nog met stempels en mooi papier! We maken net als in het kaartenbuffet 3 dingen voor €7,50. Mijn dochter Doutzen van 10 kiest hiervoor de leukste projecten. De stempels en materialen zijn dus ook echt afgestemd op de kinderen.
(duur 2 uurtjes – ik kom thuis bij je langs)

Mannenkaarten 15 en 16 februari 2018
Mannenkaarten, een echte masterclasss vol mannenkaarten. We maken er meteen een hele serie met de geweldige nieuwe set: Truly Tailored We maken 6 kaarten, je betaald €12,50

Start met Stempelen 15 en 16 maart 2018
Starten met stempelen, dat doe je met de picture perfect materialen. Je krijgt de stempelset, 4 kleuren inktspots, het cardstock, dessinpapier en een basic black inktpad in je startpakket. De totale kosten zijn €62,50 maar…… daarnaast ontvang je gratis een acrylblock twv €10,50 en mag je gratis stempelset uitzoeken (SAB), is dat niet een mooie start?!
We gaan in de workshop meteen aan de slag met je materialen zodat je er vertrouwd mee bent en de eerste echte eigengemaakte verjaardagskaarten mee naar huis neemt.
Klinkt goed? Geef je op voor 10 maart.

Gift bag puncboard 19 en 20 April 2018
Met het giftbag punchboard maak je leuke verpakkingen. Niet alleen verschillende maten cadeautasjes maar ook leuke doosjes! In de workshop maken we 3 verschillende verpakkingen en je krijgt de instructies en het punchboard. mee naar huis. Zo weet je zeker dat je er veel plezier van zult hebben.
(kosten €25,- opgeven voor 10 april)

Youtube
Alvast kennismaken met producten en technieken, dat kan ook via youtube. Er staan al verschillende filmpjes op waarin ik je laat kennis maken met verschillende producten en technieken. Zoals de workshop serie Stempelen voor beginners.

 

 

pop up slider kaart high tide
pop up slider kaart – High tide

 

vintage project ribba stampin up suze bonnema
Vintage fotolijst project

 

 

Beautiful you stampin up by Suze Bonnema
Beautiful you – serie verjaardagskaarten
Paper succulent Stampin Up by Suze Bonnema
Papieren vetplantjes

 

 

 

 

 

 

 

Zelf gastvrouw zijn bij een workshop

Wil je een Stampin’ Up! workshop bij jouw thuis houden voor je vriendinnen en/of vrienden en creatief aan de slag gaan? Dan regel jij de versnaperingen en kom ik met mijn ideeën en spullen. Een lege tafel met genoeg ruimte voor alle deelnemers is de enige andere vereiste.  Als gastvrouw of -heer van een Stampin’ Up! workshop kun je in aanmerking komen voor het volgende:

  • Jij krijgt gratis de Stampin’ Up! catalogus.
  • De voorbeelden en het resultaat van de demo Stampin’ Up! zijn voor jouw
  • Als er genoeg bestellingen worden geplaats krijg je een bedrag te besteden aan 
    Stampin’ Up! producten
    . De grootte van dit bedrag hangt af van de totale bestelling die gedaan is tijdens jouw workshop.
  • Als  gastvrouw kun alleen jij de speciale hostess Stampin’ Up! stempels bestellen buiten de gebruikelijke catalogus producten om.
  • 50% korting op een product van Stampin’ Up!, wanneer de totale bestelling gedaan tijdens jouw workshop meer dan 450 euro bedraagt. Bijzonder leuk als je toch eens de BigShot wilt aanschaffen of een uitgebreide stempelset.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.