Als je  hier klikt kom je via mijn demo- website in de webshop uit waar je alles kunt vinden. Dit vind ik zelf altijd makkelijk zoeken. 😉

De nieuwste catalogus? Per juni 21018 gaat hij ‘live’, de papieren versie in handen hebben is natuurlijk zoveel leuker. Op vrijdag 1 juni ben je tussen 10 en 12u welkom om deze op te halen, alvast een aantal nieuwe sets uit te proberen en de nieuwste kleuren te bewonderen.  Past dat niet dan kun je hem ook tijdens het eerstvolgende kaartbuffet ophalen (9 juni)

De papieren is gratis af te halen of  stuur ik naar je op tegen vergoeding van de verzendkosten. Gewoon even komen kijken? Dat mag, je bent op de maandagavonden van harte welkom. Dan laat ik je de catalogus en de materialen zien. Stuur even een berichtje en kom gezellig langs.

As PDF dowbloaden, dat kan natuurlijk ook:


 

Stampin’ Up catalogus 2018-2019

 

 


Het zijn bijzondere mooie boeken, natuurlijk staan  alle producten van Stampin’ Up! erin.
De stempels zijn op ware grote afgedrukt, zo weet je precies wat je besteld. Daarnaast vind je op vrijwel elke bladzijde naast de producten ook voorbeelden en ideeë . Kortom een mooi ideeënboek met bijna 200 pagina’s creatief kijkplezier.

Wat je nog even moet weten
Stempels zijn er in 3 verschillende soorten.De eerste twee soorten zijn van rood rubber. Je hebt de clear mount stempels (voor op je clear blok) en je hebt wood mount stempels (op meegeleverde houtblok(jes)
Tip! plak nooit de meegeleverde sticker op de clear mount stempels. Het is niet eenvoudig ze goed te laten kleven aan je clear blok. Plak ze in je bewaardoosje, handig voor het overzicht.

De derde soort is van Photopolymer. Dit zijn doorzichtige stempels die ontwikkeld wordt onder invloed van licht. Ze verkleuren door gebruik (vooral met rode inkt) maar dit beïnvloed het stempelgedrag van de stempels niet.


Waarom bestel je via een demonstratrice, dat hoeft toch helemaal niet?

Dat klopt, je kunt je producten direct bij SU bestellen en voor jouw maakt dat geen verschil in de prijs. Het verschil zit hem in de service en de waardering daarvan. Je demonstratrice wijst je op aanbiedingen, geeft je ideeën om te maken, helpt je met uitzoeken, geeft je advies en verzorgd je bestelling. En daar staat geen salaris tegenover…tenzij jij via je demo besteld, een klein deel van de omzet vormt onze inkomstenbron. Dus als je waardeert wat we voor je doen is het fijn als je via ons je bestelling laat verlopen, dat kan door te shoppen via de link bovenin (in de SU shop staat dan bovenin ‘ You are shopping with Suze Bonnema Bonnema’ ) of dat kan door een bestelling door te bellen of te mailen. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.