CreatiefDuo = Silhouette en Stampin’ Up

Dit blog is geschreven door Suze Bonnema, op facebook staat er bij beroep ‘ knutselkampioen’  😉  Ik ben graag bezig met mijn handen, ik probeer nieuwe dingen uit, zoek andere toepassingen voor wat er al is en ik vind het fijn om dat te delen. Daarom laat ik graag zien wat ik maak en hoe ik dat maak. Dat doe ik online door mijn ideeën en voorbeelden te laten zien maar ook in de omschrijvingen en youtube filmpjes.
Maar online is ook niet alles, en daarom geef ik  workshops waarin je bij mij thuis, of bij jou thuis, zelf aan de slag gaat.

Suze
Suze

Nog meer over mij:  ik ben getrouwd met John en samen zijn we trotse ouders van twee kinderen, Doutzen en Riemer.   Beide kinderen spelen rugby  bij de Leeuwarder club Greate Pier en sinds 2017 ben ik dan actief in het jeugdbestuur daarvan. Op de dinsdagen ben ik vrijwilliger op de dagbestedig van Noorderbrug, ik help dan met koken in de ‘ ongezonde eetgroep’. Ontzettend gezellig en natuurlijk ook erg lekker  😉  Dan geef ik op verzoek rondleidingen in stadschouwburg de Harmonie en maak deel uit van het LOVO-team (locatievormgeving ) van het Welcome tot the village festival waar ik meewerk in het stoffen team.

Best een druk leven als huisvrouw,  maar altijd tijd voor creativiteit!
 

Wat kun je lezen op dit blog?

Free download
Elke dinsdag is er een gratis download in de Silhouette studio store, ik verzamel ze allemaal en maak er ook iets mee.
Projecten
Wat ik allemaal maak met de Silhouette  en  Stampin’ Up
Tutorials
Over het studio programma van Silhouette. Zodat je zelf weer meer leert en kunt maken met de favoriete snijplotter.
Nieuwtjes
Ik houd je op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen

info@creatiefduo.nl / 06-15297718

 

 

8 Comments on Wie zit hier achter?

 1. wij, in onze kalligrafie-groep, zijn op zoek naar etspasta en die lijkt in belgie nog moeilijk te vinden. Kunnen jullie ons daarbij helpen? In welke verpakkingen hebben jullie dit . Kunnen jullie dit eventueel opsturen en wat zou dat kosten ? Of kennen jullie een firmadie ook in belgie levert ? Hopelijk kunnen jullie ons helpen. Alvast bedankt voor de moeite. Groetjes vanuit belgie. Ann.

  • Dag Ann, De pasta die wij gebruiken is van de firma Druma, je kunt online bestellen en zij leveren ook in België.
   Dan zijn er nog twee merken, Silhouette en Armour etch. Hoe deze te gebruiken of waar te verkrijgen dat kan ik je zo niet vertellen.
   Succes!

 2. Hoi Nancy en Suze, de Amour etch pasta kun je bestellen bij More is More in Almere in 2 verpakkingen. Deze is simpel in gebruik. Mal maken en het object ontvetten, de mal erop en dan met een klein kwastje opsmeren goed opletten dat je alle onderdelen hebt gehad. ik laat het 10 minuten intrekken dan zachtjes afspoelen, check of alles naar je zin is, mal eraf en viola klaar. Prijzen weet ik niet, zul je even moeten checken op hun site. succes

 3. Suze,
  op zoek naar meer info over de Curio ben ik jouw adres tegenkomen.
  Na bijna 4 jaar Cameo overweeg ik een Curio aan te schaffen en mijn belangstelling gaat het meeste uit naar de tool embossing.

  Ik ontwerp Origamic Architectuur en ik wil iets extra’s doen om mijn werk de nodige cachet te geven.
  Nu las ik in de Amerikaanse reviews dat de Curio een lichtgewicht is, dwz hij heeft maar een druk van 210 gr. Er zijn zwaardere jongens, maar die zijn ook een stuk duurder.
  Toen vond ik een KNK Zing Air machine met druk van 795 gr., dat ook sympatiek geprijsd was.
  Helaas heb ik geen vertegenwoordiger in NL gevonden, dus eletriciciteit en onderdelen worden dan lastig.

  Terug naar Curio, mijn vraag is: kan de Curio verwerking van veel reliefopdrachten aan, m.a.w is het het echt een “lichtgewichtje”, zijn de resultaten goed?
  Hoe lang doet hij erover om b.v. mooie krul sierletter te maken? Snelheid vind ik ook belangrijk.
  Is meteen aankoop van A4 mat zinvol?

  Bij voorbaat dank voor je antwoord,
  Groeten Gerda

  • Dag Gerda,
   Voor dit soort specifieke informatie kun je het beste terecht bij Silhouette America of bij een van de nederlandse leveranciers.
   Groetnis Suze

 4. HALLO
  Ik was op zoek naar info over de nieuwste software voor de silhouette en daar kwam ik dit tegen. Super handig deze uitleg.
  Bedankt hiervoor.( en voor de vele andere handige tips)
  Hoe kan ik de rest van de filmpjes gaan bekijken??
  Gr. Marjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.