Abonnementen in de Silhouette store

Je kunt de designs in de silhouette per stuk afrekenen. Een andere mogelijkheid is het nemen van een abonnement waarmee de ontwerpen ook nog eens goedkoper worden!

Hoe werkt het? Je sluit een abonnement af voor een jaar, je betaald met het basisabonnement €9,99 per maand en kunt dan elke maand voor €25,00 aan ontwerpen downloaden. In plaats van €0,79 zijn de designs dan gemiddeld €0,39 en dat scheelt al behoorlijk.

Er zijn verschillende abonnementen die in prijs oplopen, met een maandbedrag van €29,99 kun je zelfs elke maand voor €250 aan ontwerpen downloaden. Per jaar betaal je daar dus 360,- voor en je krijgt €3.000 oftewel 3.800* designs ….dat is best veel 😉
(*bij een gemiddelde prijs van €0,79 ct)

Lukt het niet om je tegoed op te maken dan heb je daar na de maand nog 60 dagen de tijd voor. Of heb je juist niet genoeg aan je tegoed? Bij het basis en de luxe abonnement krijg je 25 % kortingen op designs buiten je bundel, vanaf het premium abonnement ontvang je 50 % korting.

overzicht abonnementen silhouette store

En tot 31 augustus ook nog eens 20 % korting op alle abonnementen! Met de code SUBSALE20 betaal je voor het basisabonnement nu maar €7,99 per maand.

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.