Agenda workshops

Silhouette Studio workshops worden op aanvraag ingepland. Mail naar info@creatiefduo.nl

Stampin’ Up workshops en pakketten.
Elke maand is er een gratis online workshop die te volgen is via YouTube , deze workshop blijft online staan en is dus ook terug te kijken. Je kunt deelnemen met je eigen papier en stempels, maar je kunt ook het bijbehorende papierpakket en uitgewerkte instructies bestellen.

Ook elke maand een besloten workshop, deze zijn online en aan tafel en alleen toegankelijk voor deelnemers. De onderwerpen zijn wat uitgebreider en de materiaal pakketten ook.


De volgende (gratis) YouTube workshop is gepland op : 12 november om 19:30
Het onderwerp: kerstkaarten – een hele serie!

Hiervoor kun je ook een papierpakket bestellen tussen 15 en 29 oktober
Het pakket wordt verzonden tussen : 5 en 8 november

De volgende workshop is gepland op : 26 november om 19:30
Het onderwerp: ‘In een lijstje’ – homedecoratie.

Bestel je pakket tussen : 29 oktober en 16 november
Het pakket wordt verzonden tussen : 19 en 22 november

Een vooruitblik naar 2022

Met het einde van het jaar in zicht is het ook heerlijk om plannen te maken voor het komende jaar. Er gaan wat dingen veranderen en met deze veranderingen kan ik jullie nog beter helpen en meer creativiteit bieden.

Maandelijkse pakketten – 2 keuzes die je ook tegelijk kunt bestellen. Deze pakketten sluiten aan bij de wekelijkse live lunch en bij de workshops.

Kwartaalpakket – Er komt een vervolg op het decemberalbum! Na het vastleggen van de feestelijke maand kom ik terug met een kwartaalpakket waarin we verder gaan met de hoogtepunten en de gewone dagelijkse dingen. Om alles op een mooie én makkelijk manier vast te leggen om later van te genieten.

Dus de live lunches blijven, en de pakketten ook, ik maak het alleen wat eenvoudiger voor jullie én voor mijzelf 😉 En er komt memoriekeeping / project life bij, en daar verheug ik me erg op!