Workshops kunnen ook op de avond of in het weekeind gegeven worden!

Silhouette 

Worden op aanvraag ingepland.

Stampin Up workshops 

In het eerste weekeind zetten we het kaartbuffet op, de tweede maandag is de kaartclub en op de laatste vrijdag  maken we iets moois voor thuis tijden de ‘ in een lijstje’ workshop.  Er echt even uit tijdens de creative escape, een dag bezig met jouw favoriete hobby. 

Kaartbuffet  
Het kaartbuffet is een ideale manier om verschillende kaarten te maken zonder zelf alle materialen aan te schaffen. Hoe het werkt? Er staan  verschillende ontwerpen voor je klaar. Je kiest je kaart, pakt je mandje en gaat aan de slag, kaartje klaar? Op naar de volgende! Je maakt 3 kaarten, kosten voor deelname zijn €12,50 of gratis bij een minimale bestelling.

Stempelpret-stempelset
Elke 2e  vrijdag ochtend of avond van de maand. Een workshop inclusief de stempelset waarmee we 2 kaarten en een leuke verpakking maken.  Prijs kan verschillen per maand

Scrappen / ‘ In een lijstje’ – € 25,-
De 4e vrijdag van de maand.  We maken een dubbel layout van 30 x 30. De workshop is inclusief een pakket dessinpapier zodat je thuis ook verder kunt met de materialen.  Liever in pocket pages maken, dat mag ook, hier is een variant van de scrapbook layout voor beschikbaar.

Bendek je het helemaal zelf? Dan plaats je een bestelling van €25 en je kunt gebruik maken van mijn stansen, ponsen en inkten. Je neemt je eigen papier mee (of je besteld dit)

In een lijstje  Elke keer een nieuw ontwerp in je wissellijst. Het hele jaar door iets moois en zelfgemaakts in huis. Je hoeft niet altijd kaarten te maken met de materialen van SU, decoratie voor in je huis is net zo leuk! 
Kosten deelname  – € 25.  Je ontvangt alle materialen voor  het project + een set kaarten. 

Creative Escape
Elke laatste weekeind van het kwartaal een zaterdag waar je aan je eigen projecten werkt. Met goodiebag voor het maken van nieuwe projecten . Je kunt evt. ook workshops bijboeken, bijvoorbeeld de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal. Mijn materialen zijn voor gebruik beschikbaar.

28 maart / 27 juni / 26 september /  10: – 16.30 Wijkcentrum Zuiderburen

 

vr 31/1 van 10-12u en za 1 feb 14-16u €12,50
Kaartbuffet- kies 3 kaarten van he buffet die je wilt maken

vr 8 februari 10- 12
Painted Poppies

Deelname €31 is inclusief de stempelset
In de workshop maken we 4 kaarten die we gebruiken in een notitieboek.

vr 28 februari   10:00
Srappen/ in een lijstje Come Sail Away
Deelnamekosten layout €25 / of zelf aan het werk en een bestelling van tenminste €25

vr 6 maart van 10-12u en za 7 maart14-16u €12,50
Kaartbuffet- kies 3 kaarten van het buffet die je wilt maken

vr 13 maart 10- 12
Stempelpret

Deelname is inclusief het workshop pakket
In de workshop maken we 2 x 2 kaarten met een bijzondere vorm.

Zaterdag 28 maart 10- 16u
Creative Escape Met goedgevulde goodiebag voor het maken van de make & takes en meer leuks.

Neem je eigen materialen mee waaraan je eindelijk eens verder wilt werken, of waar je juist wat hulp bij kunt gebruiken. Mijn materialen zijn voor gebruik beschikbaar. Dus probeer de ponsen, stansen, inkten en stempels die je zelf niet hebt liggen.

Bang dat je de dag niet doorkomt? Je kunt evt. ook workshops bijboeken, bijvoorbeeld de ‘ in een lijstje worskhops van het afgelopen kwartaal.

Aanmelden kan via de mail: info@creatiefduo.nl
of telefonisch : 06-15297718

Eigen datum boeken? Vanaf 4 deelnemers.

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Neem je eigen favoriete lijm en dimensionals / foam stickers mee.                                         – > SU lijm producten zijn te koop tijdens de workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

De workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.
Opgeven kan via een mailtje aan info@creatiefduo.nl

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kostenloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)