Silhouette Studio workshops worden op aanvraag ingepland. Mail naar info@creatiefduo.nl

Stampin Up workshops:  

En toen viel in Maart ineens alles stil…. of eigenlijk ook weer niet. De fysieke workshops aan tafel konden niet meer doorgaan maar online werd het extra gezellig! In de Stempelfeest workshop groep was het (bijna) elk week feest. De werkbeschrijvingen video’s kun je nog steeds terugkijken, ook op YouTube. In juli had ik vakantie met mijn gezin en in Augustus is het feest weer begonnen. Je kunt voor elke maand een papierpakket bestellen (€15,-) en daarmee kun je twee workshops online meedoen. (of je maakt er zelf iets leuks mee natuurlijk!)

En dan gaan we nu ook weer samen aan tafel, ieder zijn eigen tafel welteverstaan… op het stempelfeest Live!

Stempelfeest live – 3 oktober

Schrijf je in voor 12 september!

Een dag vol creatieve gezelligheid, dát is het stempelfeest!

Er even tussenuit en samen met andere creatief bezig met de mooie materialen uit de Stampin’ Up collectie. Ik heb er al heel veel zin in en de projecten liggen al bijna klaar. We werken met materialen uit de jaar én najaarscatalogus. Een herfst en kerst project maar ook iets moois voor alle tijden.

De workshop dag is in Wijkcentrum Markant een heerlijke ruime en moderne ruimte. Genoeg ruimte om samen te zijn én afstand te bewaren. En anders kies je voor de online optie en krijg je de materialen thuisgestuurd met handige video’s.

Reserveer je eigen tafel en creatief pakket door je aan te melden via http://creatiefduo.nl/stempelfeest-live/

Heb je nog vragen stuur me gerust een berichtje via info@creatiefduo.nl

Iedereen is welkom, of je nou demo bent of beginnende knutselaar. We hebben leuke projecten met uitgebreide werkbeschrijvingen en natuurlijk de mooiste materialen

  10: – 15.30 Wijkcentrum Zuiderburen

Workshops kunnen ook op de avond of in het weekeind gegeven worden!

Silhouette 

Aanmelden kan via de mail: info@creatiefduo.nl
of telefonisch : 06-15297718

Eigen datum boeken? Vanaf 4 deelnemers.

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Neem je eigen favoriete lijm en dimensionals / foam stickers mee.                                         – > SU lijm producten zijn te koop tijdens de workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

De workshop is inclusief koffie/thee/fris en wat lekkers.
Opgeven kan via een mailtje aan info@creatiefduo.nl

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kostenloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)