Agenda workshops

Silhouette Studio workshops worden op aanvraag ingepland. Mail naar info@creatiefduo.nl

Stampin Up workshops:  

Komende workshops:

7 mei 19:30 online. In je papierpakket ontvang je de materialen voor het maken van 2 mooie cadeautjes , een hangend lijstje uit 3 delen en een doosje om te vullen én 2 x 2 kaarten. Of je die nu aan je moeder wilt geven of aan jezelf dat mag je helemaal zelf weten 😉 Deze leuke workshop is een goed begin van de nieuwe catalogus !

Deelname – € 15 – Schrijf je hier in
De lijm materialen zijn met korting bij te bestellen

21 mei Vrolijke Viooltjes

In het workshop pakket ontvang je de nieuwe Nederlandse stempelset ‘Vrolijke Viooltjes’ en de materialen voor het maken van 4 x 2 kaarten. Het is een prachtige stempelset met veel mogelijkheden en die gaan we allemaal proberen 😉

Deelname vanaf €40,- – Schrijf je hier in
De nieuwe kleuren inktpads zijn met korting bij te bestellen

23 april Butterfly Brilliance

In je papierpakket ontvang je de materialen voor een layout op 21 x 21 cm voor in een lijstje en 2 X 2 kaarten. We werken met het Fine Art Floral dessinappier en de Butterfly Brilliance stempelset met stansen.

Deelname € 12,50 – inschrijving gesloten

Aanmelden kan ook via de mail: info@creatiefduo.nl of telefonisch : 06-15297718

Eigen datum boeken? Vanaf 4 deelnemers.

  • Tenzij anders vermeld zijn de workshops op Het Zool 35 in Leeuwarden.
  • Aanmelden vooraf altijd noodzakelijk : info@creatiefduo.nl
  • Neem je eigen favoriete lijm en dimensionals / foam stickers mee.                                         – > SU lijm producten zijn te koop tijdens de workshops
  • Voor inhoud van de Silhouette workshops

Betalen en annuleringen: De betaling voor de workshop moet 10 dagen voor de datum betaald zijn, is er niet betaald dan vervalt het recht op deelname.
Kostenloos annuleren kan tot 10 dagen vooraf, daarna krijgt u 50% van de kosten terug, 48 uur voor aanvang annuleren betekent geen restitutie. (Uitzondering weeralarm code rood)