Al je bestanden kwijt? Haal ze weer terug!

Ik hoop dat je het niet kent, want als dat wel zo is dan ben je even helemaal niet blij.. Update van je computer, computer gecrasht of zelfs gestolen, dan ben je ineens al je opgespaarde en gekocht bestanden kwijt! Hoe krijg je die nu terug?

Via de silhouette store.
Ga naar de silhouette store en klink rechts bovenin op ‘ My account”
naar my account Er opent nu een nieuwe scherm en hier kies je voor de vierde optie ‘ Recover all downloaded designs’optie 4 recover downloaded designs
In het volgende scherm ga je je keuze bevestigen, de bibliotheek op je computer wordt vergeleken met wat je ooit hebt aangekocht en de ontbrekende bestanden krijg je weer terug.bevestig de keuze

En dan kun je weer verder waar je gebleven was 😉
Deze vraag kreeg ik van een lezer maar ben haar berichtje kwijt (sorry, ik stond in de file voor het stoplicht,  je vraag dus gauw gelezen maar ergens verkeerd weg geklikt)

*Suze*

2 gedachten over “Al je bestanden kwijt? Haal ze weer terug!

 1. Daphne

  Hallo, ik ben al mijn eigen gemaakte en opgeslagen bestanden kwijt… deze stonden in de cloud, nu helemaal niks meer. Enig idee hoe dit kan en hoe ik ze terug krijg?

  1. Suze Bericht auteur

   Dag Daphne,
   Het spijt me maar ik wet het gewoon niet, ik sloa mijn eigen bestanden altijd dubbel op. In het programma zelf en op mijn computer.
   Mischien dat iemand anders een antwoord voor je heeft?
   *Suze*

Reacties zijn gesloten.