Bakken, vandaag geen recept maar wel handig!

Ik ben nogal baklustig, en dat zorgt ook voor een voorraad ingrediënten. Suiker, meel, bakpoeders, cocos, basterdsuiker, zout, vanillesuiker, custardpoeder etcetera etcetera. Misschien herken je de overeenkomsten van bovenstaande ingrediënten wel…..juist, allemaal wit.  

En dat zorg weleens voor verwarring in de vensterbank en vooraadkast waar al mijn mooi glazen potten uitgestald staan.  Mijn man werd er een beetje kriegel van, het zout en de suiker verwisselen is misschien 1x grappig maar daarna niet meer.


heel veel potten en potjes

Gelukkig brengt de silhouette dan uitkomst! Alle potjes en potten worden tegenwoordig voorzien van een sticker zodat we ook aan de buitenkant kunnen zien wat erin zit. Nu is cacao natuurlijk eenvoudig te herkennen maar als je toch aan het stickeren bent dan maar meteen alles maar.  Alhoewel….alles? Ik heb nog een potje over, inhoud is ook wit en zuur…. zou het bakpoeder zijn? Of toch bakingsoda?

*Suze*

 

 

3 gedachten over “Bakken, vandaag geen recept maar wel handig!

 1. Gonda

  Het ziet er heel mooi uit! Ik heb sinds 1,5 week een cameo en al veel tips van jullie site gelezen. Dank jullie wel voor de heldere uitleg. Mijn vraag is, kan je deze potjes nu gewoon afwassen zonder dat de stickers eraf gaan? Ik ben op dit moment nog niet met vinyl bezig geweest, alleen met cardstock en scrappapier.

  Groet, Gonda

  1. Suze Bericht auteur

   Dank voor de complimenten 😉
   De potjes kun je gewoon afwassen, de stickers blijven prima zitten. Na verloop van tijd kan het wel minder worden maar ik heb schoolbekers van de kinderen waar al 2 jaren stickers opzitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.