De zomertijd is begonnen en natuurlijk hebben we ons bijna verslapen op de eerste schooldag… Het was even lastig wakker worden na het paasweekeind ­čśë

Maar er staat al weer een nieuw bestand voor ons klaar! Een ‘ Folk heart basket’ van het designteam de Snapdragon Snippets. Ik heb nog even op hun eigen site gekeken maar kwam daar helaas (nog) geen tutorial tegen van dit ontwerp. ├é┬á Als je het bestand opent zie je dat het uit vele onderdelen bestaat en dat sommige daarvan ook vaker moeten snijden.

basket ingevuld met kleur

Wat ik vaak doe met een ontwerp dat uit veel delen bestaat die ik niet meteen thuis kan brengen, ik kleur ze in. Ik kijk goed naar het plaatje en probeer er de juiste kleuren aan te geven zodat het daardoor duidelijker wordt.

Update: 19:00
Met het mandje zelf heb ik niet zoveel maar….ook mijn kinderen hebben een moestuintje van de grootgrutter, en daar kun je een heel leuk hekje omheen zetten ­čśë

hekje makenIk heb de kleine rondjes en de vouwlijnen uit het hekje gehaald, daarna drie naast elkaar gezet en samengesmolten. 3 maal paste dit op een 12×12 inch papier met houtdessin en daarmee was ik precies het tuintje rond!

moestuin met een hekje erom
*Suze*