Cadeau envelop maken

Mijn product voor de Facebook live deze week is de Ornamental Envelopes bundel, ik gebruikte hem al voor de workshop van oktober (deel 1 op YouTube, deel 2 kijk je mee op 30 okt) en vind de set alleen maar leuker worden!

Ik gebruikte vooral de stempels maar de stansen zijn ook zo leuk! In de video was ik wat onhandig, we hadden echt een hele slechte nacht gehad met wel 15 ‘neefjes’ die ons wakker hielden. (Hoe noem je die buiten Friesland, steekmuggen?) Maar ik had al een mooi boekje om te laten zien en daarna maakte ik deze cadeau envelop.

Hiervan heb ik een foto instructie gemaakt, wel zo praktisch om te volgen als je ook dit leuke weggevertje wilt maken 😉

Maak er wat van!
*Suze*

Gebruikte materialen kun je hier bestellen : https://stampinup.net/microsite/9/5014790?raid=21090

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.