Cadeau label als gratis bestand van de week

Altijd handig, een cadeu label. Erg handig om op voorraad te hebben want hij past op elk kado.  Ik moet vandaag nog twee bestellingen bezorgen dus daar kan ik deze meteen aanhangen. Het is een compleet snijbestand, je snijd het label uit en de tekst en plakt ze op elkaar. Natuurlijk is print&cut ook een opite. Dan print je eerste het label met daarop de tekst waarna je alleen het label uitnsijd.

Een eenvoudig bestand is wel even makkelijk vandaag. Het is meivakantie en de kinderen zijn maar liefst twee weken vrij. Voor hun heerlijk relaxed en ik moet mijn dagelijkse routine gewoon wat aanpassen. Vandaag komen er twee vriendinnetjes bij mijn dochter logeren dus dat zal wel uber giechelig gezellig worden 😉
gratis bestand van de week cadeau label

Willen jullie nog op cursus? Morgen komt de introductie en de eerste les online van mijn Stempel cursus voor dummies op youtube. Veel van jullie zijn al bekend met de Silhouette en soms ook met de Curio maar Stampin Up is nog redelijk onbekend. Om het makkelijk te maken maak ik filmpjes die je helemaal introduceren is deze creatieve wereld. Vanaf morgen dus, en dit is wat ik voor je ga maken:

stampin up voor beginners workshop

 

Nu eerst die labels maar eens maken (en de logeerbedden). Maak er wat van!
*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.