Clear sticker paper- doorzichtige stickers maken

Ik hen al jaren ‘problemen’ met mijn kruidenpotjes. Er zijn zoveel verschillende maten en verpakkingen dat het een rommeltje lijkt, en daar houd ik niet van. Dus tijd voor 1 soort potje en dank nog een die in de kruidenkast past.

De potjes heb ik gehad bij de Xenos en het sticker papier is van Silhouette zelf. Verkrijgbaar bij diverse winkels online. Ik heb er al eerder mee gewerkt en het gaat echt eenvoudig. Je maakt je ontwerp in Silhouette studio, deze print je uit met je printer (+ registratietekens!) en vervolgens laat je de silhouette de stickers uitsnijden. Simpelweg de Print&Cut optie toepassen dus.

Deze bedankjes waren voor de bruiloft van mijn zus en zwager, ik maakte eerst 4 verschillende opties en daaruit mochten zij kiezen.

Maar nu zijn mijn kruidenpotjes aan de beurt, de stickers heb ik in huis, de potjes ook en nu nog het ontwerp gaan maken. Het ontwerpen en het toepassen van de print &cut functie ga ik opnemen als tutorial, dus wordt vervolgd!

Maak er wat van!
*Suze*

3 gedachten over “Clear sticker paper- doorzichtige stickers maken

 1. Michelle

  Hi,

  Dank voor de tips. Maar… een plotter is wel heeeeeel prijzig of kijk ik verkeerd?

  1. Suze Bericht auteur

   De Silhouette plotter is goed verkrijgbaar en ook de tweedehands versies zijn meestal prima.
   En als je een beetje handig bent (of wordt) kun je artikelen maken voor de verkoop waarmee je hem terugverdient 😉 Maar een hobby mag ook geld kosten wat mij betreft, anders is het werk!
   *Suze*

Reacties zijn gesloten.