Creatief en bloggen in de zomer

Je voelt hem al aan komen.. de temperatuur stijgt en dan hebben we ineens van alles te doen buitenshuis. ik heb het zwembad al opgezet en de kussens op de bank gelegd, nu nog ijsjes inslaan en we komen de dag wel door!

zwembad staat klaar

Maar de bank met nog wel gebeitst en ook de heggen geknipt, het moestuintje gaat als een malle en mijn dochter heeft nog geen slippers. Het schooljaar loopt op zijn einde en er zijn allerlei activiteiten naast de avondvierdaagse en de cito toets.

De silhouette wordt natuurlijk nog wel gebruikt, het bakken kan ik nooit laten en met de nieuwe producten van stampin Up up is weer van alles te maken. Maar met het mooie weer ga ik ook wat minder achter de computer zitten.  Het bloggen zal wat mindere regelmatig worden dan je gewend bent,  wil je niets missen volg dan op bloglovin of via Facebook, dan weet je wanneer er weer nieuws is.
lekker in het zonnetjeMaar ik ga er vanuit dat jullie vanmiddag met je voeten in het water wilt zittenen niet achter de computer! (of zou het zo heet worden dat we juist wél naar binnen gaan?)

*Suze*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.