Curio workshop embossen en graveren

Datum: dinsdagavond  15 maart en dinsdagavond 19 april
(in overleg ook mogelijk op een andere locatie/datum/tijdstip)

avond workshop silhouette curio
Aanvang: 20:00 – 22.30
Lokatie: Leeuwarden
Kosten: € 20,- pp incl alle materialen

Zelf meenemen:
Laptop, oplader en muis

Ben je al bekend met de Cameo maar wil je weten wat de Curio extra te bieden heeft? Of heb je hem al in huis en kom je een niet helemaal uit. Doe dan mee met de Curio workshop Embossen en Graveren.

We bestuderen de extra mogelijkheden van de Curio met de daarbij behorende instellingen en variaties. Door de demonstraties zul je het effect ook heel goed kunnen zien.
Daarna kun je het zelf gaan ervaren,  echt aan de slag met de nieuwe mogelijkheden. We gaan embossen/debossen én graveren.

Natuurlijk mag je wat je gemaakt hebt mee naar huis nemen.

 

6 gedachten over “Curio workshop embossen en graveren

   1. Suze Bericht auteur

    Dag Rianda,
    Ja hoor deze wordt wel weer ingepland, houd de agenda maar in de gaten of volg op Facebook zodat je automatisch de updates krijgt.
    Suze

 1. Natascha

  Hallo dames,
  Ik heb een tijdje geleden een curio aangeschaft, en alhoewel ik heel handig ben op mijn Mac, kom ik (als totale Silhouette beginner) niet uit de software (en misschien ben ik niet geduldig genoeg). Ook ben ik bang dat ik mijn mooie nieuwe apparaat met die mooie nieuwe snijmatjes verniel. Is de avond workshop dan geschikt voor mij, of zou ik beter een andere cursus kunnen volgen? Op 31 maart en 21 april kan ik niet, dus aan de dagcursus kan ik niet meedoen. vriendelijke groet

   1. Natascha

    Hallo Suze,
    Dankjewel voor de reactie. Ik denk dat die online workshop wel wat voor mij is; dan kan ik altijd terug kijken als ik alsnog ergens tegen aan loop.
    Hoe vraag ik die aan, en wat kost het?
    Groetjes,
    Natascha

Reacties zijn gesloten.