De prachtige Frosted Medallions stempels set

frosted medallions stampin up 2016
Deze set viel mij meteen op in de catalogus en ik wist ook al wat ik daarmee wilde maken. Als demonstrator kun je gelukkig eerder bestellen zodat ik nu al kan laten zien wat voor moois er mee te maken is:

Hoe maak je deze kaart?
making off kaart frosted medallions
1. Stempel de afbeelding met versmark en breng wit embossingspeoder aan op whisper white cardstock, verhit met de heattool om het poeder te laten hechten.
2. Snij voor de tweede kaart de afbeelding in strips.
3. Breng met de roller de tinten inkt over op het papier.
4. Bevestig de gekleurde panelen nu op de basiskaart
5. Stempel de tekst met versmark op vellum en breng zilver embossingspoeder aan, verhit met de heattool om het poeder te laten hechten.
6. Breng lijm aan op de vellum onderdelen, omdat je dit erdoorheen kunt zien gebruik ik hiervoor de fine tip glue pen en zet kleine stipjes precies achter de tekst Happy New Year.
Bij de tweede kaart heb ik wat zilveren sequins geplaatst op de lijm-stipjes.

Heb je niet alles in huis, dan kun je dit uiteraard bij mij bestellen. Wil je het eerst eens komen proberen dan ben je welkom voor een workshop. Maandagavond 12 september in Leeuwarden en  op dinsdag 27 september ben ik in Drachten voor een workshop, je kunt ook een andere dag of tijdstip afspreken.

*Suze*


Frosted Medallions Stamp set :
Versamark: 102283 €10,50
Witte embossing poeder: 109132 € 6,25
Zilveren embossing poeder:109131 €6,25
Soft Sky inkt kussen: 131181 € 8,-
Marina Mist inkt kussen: 126962 €8,-
Pool Party inkt kussen: 126982 €8,-
Inkt rollers: 141714 €9,50 (4 sponsjes, 2 rollers)
Tombow lijn: 110755 €5,-
Fine tip glue pen: 138309 € 8,50
Metallic sequins: 138390 € 6,50 (50 stuks: hart, ster, cirkel)

Gereedschap:
Heattool: 129054 €36,-
Stampin Trimmer: 129722 €36,-

Papier
Whisper white: 106549 € 11,- (40 A4)
Vellum: 106584 €8,- (20 A4)
Note cards &envelopes : 131527 €7,50 (20 stuks)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.