Schermafbeelding 2016-05-30 om 14.53.59Afgelopen maanden was ik in training voor de Slachtemarathon, niet hardlopen maar wandelen. En dat is een hele uitdaging! Door een hernia is er een zenuw beschadigd waardoor ik gevoel in mijn rechterbeen kwijt ben en een deel van de aansturing van de spieren. In het dagelijks leven gelukkig geen last van maar om zomaar  42 kilometer te wandelen…. dan moeten de spieren toch wel extra getraind worden!

eigen gemaakte motivatie armbandjes

eigen gemaakte motivatie armbandjes

wens vlag

wens vlag : Willen is niet altijd genoeg maar het is wel het begin!


klaar voor de start

klaar voor de start

halverwege!

halverwege!


En dat heb ik gedaan, in januari begonnen en zaterdag 4 juni was het zover. Een prachtige warme dag, goed gezelschap en een hoop ‘ferdivedaasje’ onderweg. Nu maar trainen voor de Nijmeegse volgend jaar? Of eerst de Fjoertoer op Terschelling, de ronde van Ameland, de achterhoek.. Ik wandel nog wel even door, verder gekomen dan ik had gedacht…. het kan dus toch  😉

de finish

De finish!

En nu over tot de orde van de dag…mails beantwoorden, workshops plannen, mooie dingen maken (en iets met huishouden) 😉

*Suze*