De wintercatalogus van Stampin Up! Hier alvast te zien

Nog een weekje moet je wachten…dan zijn de producten uit de seizoenscatalogus te bestellen. En er staan me toch leuke dingen in! Als demonstratrice mocht ik alvast bestellen en daarom kan ik jullie al een aantal producten laten zien. Ik heb het zelfs voor je gefilmd en op youtube gezet 😉

De favoriet van mijn dochter haal je er vast meteen uit, ze is er zelfs direct mee aan de slag gegaan. Kun jij raden welke dat is? Op pinterest vindt je een bord met de eerste foto’s, daar komen ook de ontwerpen te staan die ik er mee zal maken.

*Suze*

NB. het is woensdag dus er is weer een nieuwe weekly deal!

wintercatalogus 2015 SU

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.