December cadeau maand!

Natuurlijk heb ik iets leuks bedacht om het jaar mee af te sluiten! Een feestmaand!


🎁 Een geweldig leuke workshop voor het maken van een boek, hierin kun je je foto’s plakken en je mooie momenten beschrijven. De beschrijving van dit project krijg je bij je december -bestelling.
🎁 Maar dat is nog niet alles, we beginnen ook me de voorpret! Je ontvang bij je bestelling de Voorjaar catalogus en de Sale a Bration catalogus… en die is weer leuk! Alvast nieuwe ideeën opdoen voor 2021, want met 2020 hebben we het wel gehad…

En dan nog meer?
🎁 Bij je bestelling vanaf €75 krijg je de Wink of Stella cadeau, omdat met een beetje glitter alles mooier wordt 😉
🎁 Ook maak je dan kans op een spiksplinternieuwe stempelset uit de nieuwe SAB catalogus….

Let op! Ik plaats de bestelling op 1 december
Natuurlijk kun je altijd een bestelling plaatsen maar dan ontvang je niet alle actievoordelen En nog een keer ‘Let op!’ na 9 december kan ik niet meer garanderen dat je bestelling voor de kerst aankomt.

Geef je bestelling door via info@creatiefduo.nl – ik bevestig je bestelling via de mail en je kunt betalen met een tikkie, betaalverzoek of overschrijving. Je bestelling wordt netjes thuisbezorgd of kun je afhalen in Leeuwarden.

Vul het formulier in om je catalogi aan te vragen, ook als je geen bestelling wilt maar alleen de gidsen wilt ontvangen. plaatsen.https://forms.gle/DzVSXpeFu1PPyScb7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.