Dinsdag 23 juni- nieuwe gratis bestanden!

Elke week een nieuwe uitdaging, het gratis bestand in de silhouette store…..

Ja, je leest het goed, ik vond vandaag twee gratis bestanden! De eerst eis het bestand van de week, een mooi zeester. Deze zal in deze kleuren vast prachtig staan op een zomers t-shirt. 
zeester gratis bestand van de week 23 juni

Ik keek ook nog even bij alle bestanden en sorteerde op de prijs van laag naar hoog, en toen kwam deze leuke robot tevoorschijn, ook gratis! Leuk projectje voor de kinderen in de vakantie. Het is een print en cut bestand, dus eerst de onderdelen printen met je gewone printer en daarna uit laten snijden door de silhouette.  Meer weten over print en cut?

3d robot print en cutIk ga het mooie weer afdwingen en aan de slag met de zeester, tot straks!

Update 11:00
Ik heb al heel wat bedacht maar kom net helemaal tot uitvoering, ik dacht aan een mooi slinger van een hele serie zeesterren, en leuke print in het nautische thema of een nieuw geëtst the-lichtje en hij past echt perfect op een shirt maar helaas geen goede flex ;-( Zo wordt je toch weer bepekt door de tijd en materialen… Ik ben nu zover dat ik de zeester gecombineerd heb met twee schelpen en deze ga ik straks snijden, samenstellen en vervolgens lamineren als onderzetters.

onderzetters

 

Update 15:00 Het duurde wat langer maar er is nu toch gesneden! De vormen eerst uit groen-blauwe stevig papier en deze op het gele papier gelegd. De zeester heeft nog een extra oranje laag, het gedetailleerde net patroon. Na het snijden van de onderdelen alles op elkaar leggen en in lamineervellen leggen, lamineren en netjes op maar knippen.

onderzetters

 

(dat is dus de theorie, zoals je ziet was de praktijk net even anders. Bij het lamineren liep het vast waardoor twee van de drie onderzetters flink geribbeld zijn, maar de zeester is gelukt!)

*Suze*

NB. Lukt het je niet om in de store te komen, dan moet je waarschijnlijk de laatste update nog installeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.