Elke week een nieuwe uitdaging, het gratis bestand in de silhouette store…..

Vandaag een geometrische achtergrond, ik word er een beetje duizelig als ik er te lang naar kijk. Wat gaan we daarmee doen, ik weet het nog niet maar voor 16.00 heb ik er vast iets van gemaakt.
gratis bestand 11 augustus 2015

Update 14.30:
Dit is em geworden, een ontzettend leuke kaart! Ik heb het bestand inderdaad als achtergrond gebruikt. Het is uitgesneden uit lichtblauwe karton van de Action. Daarover een witte kaart met uitgesneden vierkantjes. Hierdoor kom de blauwe achtergrond weer tevoorschijn.Voor en achterkant voor het plakken

 

De witte voorkant en de vierkantjes zijn op het blauw geplakt maar met foamvierkantjes zodat er wat afstand ontstaat. Op de vierkantjes heb ik gestempeld met de kleur Soft sky en de stempels van Zoo babies. Ik zeg:  missie geslaagd!

De kaart met stempels

*Suze*