Een serie lampjes! of eigenlijk de lampen-kampjes, weer eens een leuk 3d bestand. En mooi in deze zomertijd waarin het al weer wat donkerder wordt ’s avonds maar er nog genoeg bbq feestjes zijn of luie zomeravonden om op te vrolijken.

Het is vrij logisch wat ik er van ga maken, maar ik zal toch mijn eigen versie hiervan laten zien. Tot straks!
Gratis bestand  18 augustus

We kunne vandaag wel wat extra lichtjes gebruiken, het is nog steedserg grijs in het noorden. Ik heb er zelfs een zonnetje aan toegevoegd:

Ik heb eerst de driehoeken verwijderd en de zonnetjes toegevoegd, omdat het niet zulke hele grote lampjes zijn heb ik deze zonnige versie vergroot tot 150 %. Ze komen zo net wat leuker uit.

Het papier wat ik hiervoor gebruikte was eigenlijk net wat te slap, 220 g (van de Lidl, ik zag de blokken vorige week nog liggen)  en ook nog behoorlijk vezelig dus delen apart snijden en telkens even het mestje schoonmaken.  Ik heb ze over een wijnglas geplaatst met een lichtje erin, dus ook leuk op tafel.
lampjes 18 augustus

En dan de ‘gewone’ versie. Deze zijn voor mijn buurmeisje die dol is op roze en bloemetjes. Hiervoor gebruikte ik het 25 x 25 dessinpapier van de action. Er gaan 3 lampjes op 1 velletje als je het originele bestand gebruikt.

de papierblokken

Maar als je goed kijkt… en de lampjes omdraait…heb je een cupcake papiertje!

cupcake papieertjes

 

*Suze*