Dinsdag, vandaag weer gratis bestanden!

Toch wel leuk als je extra cadeautjes krijgt, de amerikaanse kerstcadeautjes passen niet altijd in mijn stijl van kerstvieren, maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken.

Vandaag een print en cut bestand en een snijbestand. Het eerste zou heel leuk zijn als kaartje in een Project Life album, het treft helmaal de sfeer van de kerstvakantie.
En dan het snijbestand, een slinger van kerststokken voor aan de schoorsteenmantel. Bij ons komt Santa niet langs met cadeaus maar dit kan wel een hele leuke decoratie zijn natuurlijk!

hoodies holiday hot chocolate
slinger van kerst sokken


Ik heb al zo mijn ideeën, nu de uitvoering nog want het is immers vakantie en ik moet mijn plannen aanpassen aan de rest van het huishouden, dat zeggen ze tenminste..

Update 15:00 Ja toch nog gelukt vandaag. En zelfs allebei 😉
Van het eerste bestand heb ik inderdaad een PL kaartje van gemaakt, de bruine achtergrond vond ik niet mooi dus het bestand eerst aangepast. De afbeelding getraceerd en de letters en het kopje daarna ingekleurd en afgedrukt. Samen met de plaatjes uit de Allerhande (tja, het is gewoon geen winterweer en in de reclameboekjes gelukkig wel) is het een hele leuke december pagina geworden.

Pl hot chocolate

En dan het tweede bestand, de kerstsokken hebben wel iets van babysokjes en daarom het roze papier uit de kast getrokken.Verschillende dessins gebruikt en de bovenrand gewoon in wit gesneden. Het is vast ook leuk om het sokje ook echt te borduren met het draad, maar daar heb ik me de tijd niet voor gegund. Het resultaat is nu ook al heel lief voor een babyfeestje.

Slinger van sokjes
*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.