Een favoriet bakboek uit de Great British Bake Off serie

Gister een heerlijk luie zondag, met bij de lunch deze warm gebakken havermout appel cupcakes, heerlijk! En met havermout en appel is het natuurlijk ook heel verantwoord 😉

appel en havermout cupcakes

Het recept komt uit een van mijn favoriete bakboeken “the Great British Bake Off Everyday’. Dit boek is uitgekomen na seizoen 4 van GBBO en staat vol met de recepten  verdeeld over 6 hoofdstukken (cakes, biscuits&small cakes, breads, sweet breads, pastry, pudding). Elke hoofdstuk is weer verteld in twee delen met in het eerste deel een aantal ‘gewone’ recepten. Het  tweede deel wordt ‘Weekend Baking’ genoemd, in dit deel vindt je de recepten van de juryleden Mary en Paul en van de deelnemers van dit 4e seizoen. Leuk om de technische opdrachten zelf eens te proberen, de Apricot Couronne is heerlijk!

GBBO everydayKlein nadeel, het boek is in het engels. Ik heb het boek via amazon in engeland besteld samen met wat andere boeken en was daarmee goedkoper uit dan bestellen in Nederland. Maar controleer de prijzen wel even, deze kunnen natuurlijk variëren!

*Suze*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.