En al twee kaartjes gemaakt!

Dat is het leuke van een sketch, tenminste zo werkt het voor mij. Ik zie overal geweldige leuke ideeën en wordt daardoor overspoeld, met een sketch heb je weer focus. Het idee geeft richting maar ligt nog niet vast, het onstaat pas echt door de invulling die je er zelf aan geeft. De sketchontwerpen maakt ik in silhouette studio maar de uitvoering deed ik met mijn Stampin’ Up! materialen:

ontwerp 1Het eerste kaartje is gestempeld met de Layering Love, een paar grotere stempels met mooie teksten En nu er een klein neefje op komst is was deze wel heel toepasselijk.  Het papier is uit de serie Foxy Friends: de kleuren Pool party, Calypso Coral en Smokey Slate. Ook de banner met de hartjes komt uit de Foxy friends serie want daar is bijpassend desigers paper van! De zwarte streepjes zet je gewoon met je fineliner.

ontwerp 2

 

En dan de tweede, met onze verjaardagen op komst is deze wel erg grappig ” Happy Birthday, now where’s the cake?!?’ Ja, de taart, die moet er inderdaad nog komen maar daar heb ik toch nog een hele week voor.. Het papier is weer uit de Foxy Friends serie, de stempels komen uit de set ‘ Tasty Trucks’ en krijg je gratis bij je bestelling vanaf €60,- De kinderen zijn er ook helemaal weg van en hebben een heel foodtruckfestival bij elkaar gestempeld en ingekleurd.samen stempelenfoodtruckfestival gestempeld


 

layering love stempelset 19

Layeering Love Clear €19,-

tasty trucks sale a bration

Tasty Trucks gratis

banner triple punch 28

Triple banner pons €28,-

a little foxy dsp 12,25

a little foxy cardstock 9,75 smokey slate pool party calypso coral

A litte Foxy Cardstock €9,75

basic black zwart inktpad 8,50

Basic Black Inktpad €8,50

stampin trimmer 36

Stampin’ trimmer €36,-

Project life zwarte pennen

0,1 en 0,5 mm zwarte pennen €6,25

2 gedachten over “En al twee kaartjes gemaakt!

  1. Anne Cosgrove

    Suze, Online I found your Twinkle Twinkle card with the sky of Melon Mambo and maybe Grapefruit Grove with the moon and stars punched out. How pretty! Thank you for sharing this creative card!

    P. S. My son is a student at Leiden!

    Anne Cosgrove, Hanover, PA USA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.