Extra gratis bestanden voor de kerst, altijd fijn

Tot 25 december krijgen we alle dagen een gratis bestand, het gaat me niet lukken om er altijd iets van te maken maar ik al ze wel alvast downloaden. Daarnaast op alle kerst, hannukah en winter designs 25 % korting, ook altijd fijn!

En wat is er vandaag…..

Een kerstbal van Miss Kate Cuttables, het ziet er prachtig uit maar je hebt dan ook heel wat kleurtjes nodig, ik heb de onderdelen alvast even ingekleurd zodat je beter kunt zien welk stukje waar komt.

het kerst ornament

En dan dit schattige rendier, het is een sketch bestand dus het zijn mooie enkele lijnen die je met de (sketch)pennen kunt gaan maken. Of printen, dat mag van mij ook 😉 Zet dan wel even de lijnen op zwart anders zie je er niets van.

Het rendier sketchbestand

Aan de slag!

Update: 11:30
Dat is me even leuk, ik heb van alles weten te combineren 😉 Uit het eerste bestand heb ik de basis van de kerstbal gebruikt. De kerstbal heb ik in verschillende maten in het gewei van het rendier opgehangen. Met de sketches daarna eerst in zwart het rendier laten tekenen en daarna in rood de kerstballen.

kerstkaart combi

Netjes uitgesneden en daarna op het mooie kerstdesign paper van stampin up geplakt (merry moments en ook in de eindejaarssale!) Het Merry Christmas is gestempeld met real red inkt en het stempeltje zelf komt uit de Snow Place set.  Ik ben er helemaal blij mee, en het was ook zomaar klaar dus ik ga er nog maar een paar maken 😉

 

*Suze*

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.