De hele week alle dagen gratis! Vandaag kun je daarom zelfs twee ophalen, een doosje en een kerstboom label. Heb je de voorgaande dagen gemist? Geen probleem, je kunt ze nog steeds downloaden tot en met komende maandag 5 december.  En dan nog twee mooie acties, alle bestanden zijn nu voor de helft van de prijs, dus je kunt goedkoop inslaan, en heel goedkoop als je eerst een abbonnement afsluit want ook daarop krijg je 20 % korting…

acties-silhouette-storeBestanden kopen doe ik eigenlijk nooit, maar ik heb nog een download kaart liggen en dan is het toch leuk om nu wat aan te schaffen. Wil je ook slim shoppen let dan op wat je koopt:

  1. wat kun je zelf niet (of met veel moeite) maken
  2. bestanden met meerdere toepassingen
  3. bestanden met veel onderdelen
  4. lettertypes voor sketchen

doosje-met-raampje1. 3d bestanden: dat is gewoon veel werk wat een ander al voor je heeft gedaan, vooral 3d bestanden luisteren heel nauw. Vandaag krijgen we gratis een doosje maar dit zijn (voor mij) de bestanden waar ik voor wil betalen. Denk aan een verpakking voor (ge-etste) glazen, of een doosje voor je bedrukte rompertjes. Dan maak je het helemaal af.

 

 

 

 

te-veel-werk-om-zelf-te-doen

2. Bestanden met meerdere toepassingen, dit bestand kregen we vorig jaar in december, planner stickers. Deze kun je daarna heel mooi gebruiken als basis voor het maken van je eigen stickers.

 

 

 

 

bestanden-met-veel-onderdelen3. Bestanden met veel onderdelen. Dit bestand is van de ontwerpster Carina Gardner, een bestand voor een kerst album met leuke tabjes, dus in 1 koop krijg je verschillende bestanden! Kijk goed naar het plaatje in de shop als je iets koopt, als het uit veel onderdelen bestaat kun je deze van elkaar losmaken en afzondelijk gebruiken. Heb je bijvoorbeeld alleen een kerstboom nodig kijk dan naar álle bestanden met een kerstboom zodat je de extra’s later ergens anders voor kunt gebruiken.

 

 

 

 

 

mooie-letters-voor-de-sketchpen4.  Sketch bestanden, om je pen mooi te laten schrijven en geen dubbele (snij)lijnen. Je kunt een heel lettertype aanschaffen in de store maar ook enkele woorden zoals deze ‘Happy Birthday’

 

 

 

Dat waren de koop tips, dan nu weer aan de slag met het gratis bestand, of bestanden in dit geval 😉


Update: 13:30
Daar zijn ze al! Ik heb er zelfs twee gemaakt omdat ze echt leuk zijn. Ik heb het bestand eerst vergroot tot het maximale wat er op een A4 past. Ze zijn gesneden uit wit papier en daarna bestempeld met de ijsbloemen (links) van de Frosted Medallions en (rechts) de sterrenregen van Star Of Light. De tekst op de rechter verpakking is met zilver heat embossing gemaakt, je ziet het helaas niet op de foto maar het glinsterende geeft een extra chic effect.  Het doosje/tasje heeft trouwens geen gaatjes voor een lintje, deze moet je er zelf in maken.
De kerstboom van vandaag heb ik aangepast met andere kleuren en een passend formaat. Daarna gesneden met Print&cut en aan een koordje gehangen, in de kerstboom zit wél een gaatje voor een lintje

Er zijn nu parfum flesjes in verpakt, zo zijn het toch hele leuke kadootjes geworden, op naar de feestdagen!
cadeau-verpakking-free-shape-of-the-week

*Suze*