Elke week een nieuwe uitdaging, het gratis bestand in de silhouette store…..

Goedemorgen! Fijn dat het weer dinsdag is hé, en ook al is het juni het weer is echt om binnen te blijven. Dus vandaag weer lekker aan de slag met het nieuwe gratis bestand van de week!

Een heel stoer bestand, met verschillende radertjes. Ik heb al een idee, nu de uitvoering nog, tot straks!

gratis bestand 16 juni

Ik heb me meteen uitgeleefd op een heel kaartontwerp, een ‘flip om’ kaart om precies te zien. En omdat het einde van het schooljaar nabij is maakte ik een kaart die gebruikt kan worden als bedankje voor de juf of meester. Het thema ‘ de radertjes laten draaien’, maar dat laat ik de kinderen er zelf in schrijven, dat hebben ze immers geleerd dit jaar!

Maar zondag is het eerst vaderdag, het is ook wel een stoer ontwerp met een lieve tekst ‘ you my world go  round”
voorkant kaart

uitgevouwen kaart

De inspiratie voor de kaart vond ik onder de kersenboom van Jin Yong. Ik maakte naar haar idee en met gebruik van het bestand van vandaag een snijbestand voor de kaart, op de computer ziet dat er zo uit:

Zo ziet het snijbestand voor de kaart er uit

Zo ziet het snijbestand voor de kaart er uit

Na het snijden krijg je dan dit:

twee  losse onderdelen
En zo plak je de onderdelen in elkaar:

zo plak je ze samen

en zo plak je ze samen

Het snijbestand is niet perfect,ik heb het na het in elkaar plakken toch bij moeten knippen. Daarom heb ik het nog niet bij de download bestanden geplaatst, als je het aandurft laat dan een berichtje achter, dan kunne het alsnog krijgen.

*Suze*

Hoe haal je het gratis bestand op uit de silhouette store.