Gratis bestand : de wielen van de bus gaan rond en rond, rond en rond

Dat liedje zit snel in je hoofd hé, sorry  daarvoor 😉 Het gratis bestand van silhouette is vandaag dus een schoolbus. In nederland erg ouderwets maar dat is in amerika wel anders. Wel erg leuk om op een broodbakje te plakken, of op een t-shirt.

de bus in onderdelenJe krijgt de bus in onderdelen, deze heb ik even ingekleurd volgens het originele plaatje zodat de onderdelen beter herkenbaar zijn.  Je hebt 7 kleurtjes nodig:  lichtgeel, donkergeel, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, oranje en rood.


Update: 13:30
Het bestand is dan erg leuk voor t-shirt of broodbakje maar ook voor een pop-up kaart! Een mooi welkom voor nieuwe leerlingen in de kleuterklas of als verjaardagskaart. Ik heb later pas de tekst bij bedacht en toen was de bus al op de kaart geplakt, de tekst is dus geschreven in plaats van de sketch-pen. Maar ik heb het bestand van d pop up kaart mét tekst als geplaatst.

Schoolbus kaart
Het bestand is best groot zoals je aan de rechterkant ziet, de bus van de kaart is daarom maar 50 % van het origineel. De lampjes en kleine streepjes waren errug klein, toen was ik wel blij met mijn nieuwe ‘fine tip glue pen’ van SU. (#138309 €8,50)

*Suze*

Pop Up kaart (schoolbus)

Lees ook: (Gratis) bestanden uit de store downloaden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.