Een nieuw gratis bestand en nog steeds in de valentijn sfeer! Ik heb er al iets mee bedacht maar dat moet toch tot vanavond wachten…de arbeid roept!gratis bestand vanaf16-2

Update: 21.45  Zo, het duurde even maar dan heb je ook wat 😉
Misschien heb je het al gezien via de Facebook pagina of ben je instagram volger, ik heb vorige week de Curio binnen gekregen. En wat maakt de Curio nu zo leuk, er passen dikkere materialen onder! En daardoor kon ik vandaag het bestand van de dag op een armbandje etsen. Het is nog niet perfect maar ik ben dan ook nog aan het oefenen, een voorlopig resultaat waar ik al best tevreden mee ben!
IMG_5429

De tekst is ingevuld met het ‘crosshatch’ op 1mm, iets wat je aanzet in het menu reliëf.

Ik heb daarna eerst het armbandje wat platter gemaakt zodat deze er makkelijker onderdoor past. De instellingen voor etsen worden wel gegeven, er moeten 5 lagen onder, dat heb ik niet gedaan want deze armband is behoorlijk dik, het 1 matje en de snijmat en dat was het, dus maar 2 lagen in totaal.  Het mes instellen op ‘metaal etsen’ en op snelheid 5 en diepte 16. Toch iets te diep, of te dik, er zijn wat lijnen die er niet bij horen.

*Suze*

Lees meer: Bestanden uit de store downloaden