Vandaag de laatste dag want morgen komt er alweer een nieuw gratis bestand, heb je hem nog niet opgehaald dan kan dat vanavond nog gauw.
Ik heb er heel snel iets mee gemaakt, het woord is namelijk wel erg toepasselijk.. want de verbouwing is afgerond!
En meteen daarna kwam de hobbybeurs waar ik drie dagen aanwezig was al Stampin’ Up! demo, dus ik heb mijn rust weer verdiend, toch? Of dan toch eerst de kastjes schoonmaken,  inruimen, stofzuigen … pfft!!

Morgen eerst de Silhouettte weer aansluiten!
thankful-verbouwing-afgerond
Ik maakte alvast een layout voor een foto in mijn Project Life album. Het kader maken en dan het woord samensmelten vindt je hier. Daarna kun je het mooi uitsnijden en over je foto heen leggen. En zo ben je meteen klaar met de opmaak van je foto, en het woord zegt toch alles wat ik zeggen wil. Dankbaar.

*Suze*