Elke week een nieuwe uitdaging, het gratis bestand in de silhouette store…..

Met mijn neus in de nieuwe SU catalogus is het is er gisteren helemaal bij ingeschoten, toen mijn dochter uit school kwam vroeg ze me wat ik had gemaakt met het ‘kadootje van de dinsdag’ …nog niets dus. Maar we hebben wel samen nieuwe stempels uitgezocht ­čśë

gratis bestand 2 juni

Dus dat maken we vandaag goed! Een heel leuk bestand als je toch al eens een tektsbord wilde maken. Daar is home sweet home natuurlijk perfect geschikt voor, ik ga  nog even bedenken in welke kleur dat moet worden. Tot straks!

Update: 11.45: 
Ok, ik heb me er makkelijk vanaf gemaakt, een tekstbord van 30 x 60 cm met daarop een zwarte sticker, easy peasy…Maar hoe zorg je er nu voor dat de sticker een beetje netjes op je tekstbord terecht komt?

bepaal het midden van je bordBepaal het midden van je bord met een meetlint en zet daar een kruisje. Nu moet je ook het midden van je afbeelding weten, de afbeelding is bij mij 30 cm hoog en 28 cm breed. Ik maakte even vier rechthoeken van 15 x 14 cm en zette deze aan elkaar. Dit raster plaatste ik over de afbeelding.

bepaal het midden van je afbeelding Het midden van de afbeelding is hier het stukje van de W naar de E in Sweet. Dit moet dus op het midden van je tekstbord komen. Aan de lijnen kun je ook goed zien hoe scheef de afbeelding moeten, links komt onder het midden en rechts komt boven het midden. Nu kun je de stikker mooi uitlijenn en opplakken!

leg de tekst op het middenpuntEindresultaat

*Suze*

NB. Het bord is geverfd met Rustiek krijtverf