Elke week een nieuwe uitdaging, het gratis bestand in de silhouette store…..

Het voorjaar is echt begonnen, vandaag een lief bestand ‘ Flower and vines’.

roses and vines free dowload 21 aprilNu moet ik vandaag glazen gaan etsen voor een markt morgen dus ik denk dat het iets met glas gaan worden. Alhoewel,  het is wel een priegelig gebeuren als je het erg klein gaat maken, dus misschien dan toch iets op een zomershirtje?

UPDATE 13.30 (ik ben ben vroeg ;-0)

Het werd geen glas en geen shirt! Ik maakte er een versiering van op de pilowboxes (design id #1184)  pillow box rose 2

Zoals je ziet is het ontwerp wel bewerkt. Ik heb eerst de takjes losgesneden en de blaadjes verwijderd. De roos en de kleine bloemetjes in rood uitgesneden en de takjes in zachtgroen. Omdat de roos heel mooi open is kun je deze zo laten maar ik maakte er een oranje achtergrond  in. Hiervoor nam ik de roos en zet er een schaduwrand omheen, deze is dan groter dan de roos zelf dus ik verkleinde hem weer even naar 95% om het mooi passend te maken.

Nu heb ik in ieder geval mooie verpakkingen voor de markt morgen! Wat gaan jullie er mee doen? Laat een berichtje achter of plaats je foto op Facebook!

*Suze*