Elke week een nieuwe uitdaging, het gratis bestand in de silhouette store…..

Goedemorgen, de pinksterdagen zijn weer achter de rug en we kunnen weer in het dagelijkse  ritme, dus is het meteen weer tijd voor het gratis bestand van de week….


Gratis bestand 26 mei
Dit bestand doet je vast ergens aan denken? Een paar weken terug werd er bijna een zelfde soort bestand aangeboden. Lastig om daar weer iets mee te gaan doen maar ik neem nog een kop koffie en waag me eraan..

Even wat voorbereiding: Werken met sketchpennen, ik gebruik een penhouder en de fineliners van de Hema

Update 11:00 Dat is snel en het zijn ook nog eens uitvoeringen geworden ook!

gratis bestand 26 mei

1: De beide kransen heb ik over elkaar heen gelegd, de krans met de meeste blaadjes is in lichtgroen gesketcht en de andere een donkerder groen. In de krans zette ik met paars de tekst ” With Love’ in het lettertype DK Lemon Yellow Sun. In een fotolijstje en voilà het kan bij de verzameling mooie spreuken 😉

fotolijstje met krans

2. Hier is maar 1 krans gebruikt, die met de minste blaadjes en dan in twee maten. De buitenste is (horizontaal) gespiegeld waardoor de blaadjes de andere kant op staan. Een krans is toch een beetje voor de kerstdagen dus dit is alvast een kerstgroet in het lettertype ‘ Gabriola’. Op de krans plakte ik wat glimmertjes als besjes en het geheel op een rode achtergrond, een kerstkaart in mei kan dus best!

kerstkaart

Wat gaan jullie er mee maken? Plaats je foto op Facebook en inspireer elkaar!

*Suze*

 

NB. ook nog 25 % extra korting op alle bestanden in de categorie Celebrate.

extra korting categorie celebrations