Ze houden ons een beetje voor de gek daar bij Silhouette America… de voorjaarsschoonmaak heeft zijn intrede gedaan en ze komen met de prachtige tekst;

‘a clean house is a happy house

Hihi, alsof we daar onze tijd in steken terwijl we een Cameo en/of Curio hebben staan! 😉

Maar toch, het ziet er wel leuk uit en we kunnen de tekst vast aanpassen ..

a clean hous free shape silhouette

Update: 16.30
Ik heb het patroon inderdaad aangepast, de Y zat al in de tekst en van 2 x een A heb ik een M weten te maken. Nu past de tekst beter bij mij, ‘ My home is a happy home”. De tekst in mooi blauw vinyl uitgesneden, dit weer op raamfolie geplakt en nu heb ik geen directe inkijk meer bij de voordeur 😉 Let goed op als je op raamfolie wilt plakken, dit ontwerp is niet in spiegelbeeld gemaakt maar op de gladde (statische) kant geplakt die tegen het raam aangaat.

vinyl op raamfolieHet tweede deel van de sticker (dat wat anders weggegooid wordt) is op een plankje hout geplakt, deze ga ik in de zon leggen en dan bleekt…..als het goed is….. de tekst erop. Ik durfde het niet aan met bleekwater omdat de vinyl niet goed hecht op het grove hout, dan zou er teveel onder de sticker doorlopen. Nu moet ik gewoon nog even geduld hebben.vinyl op houdt nu mag de zo bleken

 

*Suze*