autumn-wheat-gratis-bestandDeze week brengt silhouette het herfst gevoel terug met dit bestand van de herfst tarwe. Ik vindt het een mooi ontwerp, nog geen idee wat ik er  mee moet maar dat komt nog wel. Eerst met de klas van de jongste naar de boerderij, wie weet wat voor inspiratie ik daar op doe 😉

Update: woensdag 16-11 10.30

gebrande-ontbijt-broodplankjesVan mijn moeder kreeg ik vorige jaar een paar broodplankjes, ‘daar kun jij vast iets mee’ was het bijgaande commentaar. Ik kwam ze met het uitruimen van de keuken weer tegen en vandaag kwamen ze van pas! Van het tarwe maakte ik in vinyl een sjabloon dat ik op de plankjes plakte (helaas zonder transfer folie, die ligt nog op een plaats die nog niet opgeruimd is na de verbouwing). Met een potlood vulde ik het sjabloon in zodat de vinyl er weer af kon. Ik heb het patroon namelijk met een houtbrander gemaakt,  en plastic en hete temperaturen gaan nu eenmaal slecht samen…

Het gratis bestand van vorige week, het woord ‘Thankful’ heb ik ook op en van de plankjes gebrand. Bij het derde plankje heb ik het patroon gestempeld en daarna gebrand, de inkt wastte ik er daarna af. De stempels komen uit de set Flower Patch van Stampin’ Up!


sjabloon-overbrengen-met-vinyl

patroon-stempelen-houtbranden


Nu hebben we een paar prachtige broodplankjes voor het ontbijt!

De houtbrander kocht ik eens bij de LIDL. Een simpel dingetje en niet heel erg goed maar voldoende goed voor zo nu en dan een projectje. Wil je meer hout gaan branden dan adviseer ik je om toch iets meer te investeren. Deze wordt snel te heet en de tipjes zijn al verbogen na de eerste keer. houtbrander

*Suze*