We krijgen deze week een set letters, niet een lettertype maar een ‘plaatje’. Je kunt deze letters dus niet installeren als lettertype en daarna selecteren als je gaat typen maar je gebruikt de verschillende losse onderdelen. Dus even het geheel degroeperen en je kunt de letters loshalen, kopiëren, vergroten en verkleinen.bestand van de week daisy script

Het is een leuk lettertype, dikke vette letters die met een kwast geschreven lijken te zijn.  Daar kunnen we vast iets aardigs mee maken.

Update:10.00 Dat is snel 😉
Gisteravond kwam ik er niet helemaal uit, ik was bezig met een projectlife pagina over het feestje van onze zoon. Hij is al weer bijna jarig dus het moet nu wel af… Ik kon niet goed de bijpassende kaartjes vinden, ik werk nu met de Stampin Up lijn uit de en die is heel erg leuk, maar op de een of andere manier te kleurrijk voor dit feestje.. Dus vanmorgen me Studio aan de gang en ik was er toch zomaar uit. Het brush script heb ik gebruikt voor zijn naam ‘Riemer’ en voor de titel ‘Boeven’. Leuk geworden toch!

PL pagina Riemer feestje

 

*Suze*

Meer over PL kaartjes maken in Silhouette studio