Deze week gaan we op naar het voorjaar, we krijgen een fraaie bloem!gratis bestand van de week bloem

Update: 13.30
Vandaag het embossen, of debossen geprobeerd. Daar zit verschil in maar dat komt later nog wel aan bod ­čśë Ik had beide gedaan maar in een ervan trok de Curio een streep? Geen idee waarom maar het zag er niet meer mooi uit natuurlijk. De tweede wel en deze heb ik dan ook gebruikt voor dit kaartje.├é┬áHeel eenvoudig gehouden door met twee kleuren inkt en een sponsje de ‘print’ een waterverf achtig kleurtje te geven. Ik vind het wel geslaagd.
embossen dinsdag bestand

Gemaakt me de fine tip embossing pen, 2 dikke matjes + de embossing mat op snelheid 7, dikte 11, papierkeuze print papier.
Gebruikt papier: whisper white van Stampin Up! met de inktkleuren cucumber crush en crisp cantaloupe. 

*Suze*

Meer over (gratis) bestanden uit de store downloaden.


Maar wat ook erg leuk is, de 3d bestanden zijn nu met 25 % korting verkrijgbaar….tot de 24e dus wacht niet te lang! En er zijn me toch leuke dingen in de store, wat dacht je van mooie traktatiedoosjes, ze zijn er in alle soorten en maten. Maar opruimdingen, daar ben ik erg fan van. Ik neem in ieder geval die kleine tijdschriftenhouders, voor mijn ProjectLife kaartjes, of toch een plat doosje?

korting op 3d bestanden