Een cupcake wrapper, dat komt bij elke feestje van pas. Het patroon erin zijn pepermunt snoepjes, hier niet zo bekend maar in amerika wel natuurlijk.  De pepermunt snoepjes hebben vast ook iets meer kerst te doen maar dat weet ik niet zo… wie weet het wel?

Je kunt dit bestand natuurlijk los halen waardoor je een losse cupcake wrapper krijgt en losse ‘snoepjes’.  Het is in ieder geval een vrolijk bestand dat we best kunnen gebruiken, alleen wat zal ik er eens mee maken…free-shape-sihouette-cupcake-wrapper

Een kaartje!!
Toen ik de pepermuntjes loshaalde van de cupcake wrapper zag ik ineens een molentje. Ik heb het iets aangepast; een cirkeltje in het midden, een steeltje eraan en vervolgens samensmelten. Dan ineens heb je zo’n grappig windmolentje. Ik heb het uit blauw papier gesneden. Eentje plat op het kaartje gelijmd en de andere met opstaande wieken, zo zit er echte een beetje beweging in.

free-shape-of-the-week-een-molentje

Het jongetje is gestempeld in verschillende kleuren tegelijk. Daarvoor gebruik ik mijn stampin’ markers. Deze stiften zijn tegelijk pen doordat ze een dikke en een dunne punt hebben. Ik gebruikte de dikke punt om telkens een stukje in te kleuren van het stempel. Op het laatste adem je er even overheen om het beter te bevochtigen en vervolgens druk je af. Zo stempel je in 1 x in verschillende kleuren.

 

*Suze*

bestanden downloaden uit de silhouette store