Gratis bestand van de week: een schattige carrousel kaart

Over de helft van januari gaan we op naar Valentijnsdag, en daarvoor krijgen we vandaag al een leuk bestandje. Een kaart in de vorm van een kermis carrousel, hij is erg leuk met die kleine paardjes erop. Hier kun je vast iets mee! Ik ga er even rustig over nadenken ik mag eerst naar de kapper 😉

gratis bestand caroussel kaart

Update: 15:00
Ik heb er geen kaart van gemaakt maar een shirt. Het bestand moest uiteraard eerst wat aangepast worden. De twee delen van de paardjes heb ik op elkaar gelegd en daarna de lijnen samengesmolten zodat ze meteen een geheel zijn en ik deze uit kleur kan snijden. Dit kun je ook doen met de witte balk onderaan en de witte delen in het dak, dit bedacht ik pas later dus bij mij zijn ze er in witte flex overheen gestreken.

paarden shirt
Ik heb wat extra paardjes gemaakt die weg vliegen van de carrousel, en daarbij de tekst ‘ Let’s go!” , het is toch ook sneu dat die paardjes alleen maar rondjes mogen rijden 😉

flex foutje

Met het strijken ging het nog even mis, op een plaats lagen twee delen bij elkaar die ik in een keer ging strijken. De plastic drager lag hierdoor een stukje dubbel, en dat kan niet! Heet plastic was in de flex gaan zitten. Een deel eraf kunnen pulken en opnieuw gesneden, je ziet er bijna niets meer van..

En wie heeft er wel een kaart mee gemaakt?

*Suze*

3 gedachten over “Gratis bestand van de week: een schattige carrousel kaart

 1. Tineke

  Ik kom er niet uit bij t kaartje. Wat moet ik met die flapjes doen( naar voren of naar achteren. en ik hou een stukje over.
  dat breedste en langste langwerpige stuk
  Ik hoopte hier t antwoord te vinden.

  1. Suze Bericht auteur

   Ik heb het nog niet als kaart geprobeerd…maar k ben het met je eens dat het bestand niet direct logisch in elkaar steekt

  2. Jolanda

   Ik heb hem gemaakt . Hij is niet logisch. Dat brede stuk wat je ook uit moest snijden heb ik niet gebruikt. De flapjes heb ik naar achteren gevouwen.Zo kan de kaart staan.

Reacties zijn gesloten.