Ja de herfst is echt begonnen, prachtige kleuren buiten maar helaas ook druilerig weer Mijn apparatuur staat nog steeds opgeslagen, de keuken begint al wel vorm te krijgen maar het is nog steeds een ‘bende’ in huis. Nog twee weken en dan kan ik overal weer netjes bij. dan moet ik eerst de boel inrichten denk ik zo..

Maar eerst het gratis bestand, en geometrisch stylish verantwoord herfstblad, ook hier dus duidelijk herfst . En omdat de klok versprongen is naar de wintertijd is deze heel erg leuk om in een lampje te verwerken Het is immers nog te vroeg voor kerst (niet voor iedereen natuurlijk, ik heb al een kerstboom zien staan!) maar wel heel vroeg donker.geometrisch-blad

Je kunt het blad in verschillende maten uitsnijden uit vinyl en op (led) kaarsen plakken. Ik zou gaan voor koperkleurig vinyl en de kaarsen vindt je vast blij de Blokker of Action. Als lampion voor 11 november is het vast ook mooi toe te passen. Je zou achter elk vlakje een ander kleurtje doorschijnend papier kunnen plakken.

op-kaarsen-plakken lampion-idee


Ik ga weer verder met de verbouwing en met de voorbereidingen van de hobby beurs, maar er wat moois van!

*Suze*

Bestanden uit de silhouette store downloaden.