Deze week een mooi bestand in het kader van de wereldwijde ‘borstkankermaand‘  Aandacht voor borstkanker, de behandeling ervan en wat dat betekent, het roze lintje is hét symbool hiervoor. Deze week komt Silhouette met het karakteristieke roze lintje samen met de tekst ‘Fight for Life’ .  Prachtig om te gebruiken op een t-shirt of om af te drukken op een kaartje.

Wij zijn deze week aan een verbouwing begonnen thuis, de keuken is er helemaal uit en ook de vloer wordt vervangen dus moet de hele woonkamer leeg.  De Cameo en Silhouette zijn naar de zolder verhuist en de computer naar de extra kamer.  Dus iets snijden, graveren, embossen, stippelen, het gaat even niet gebeuren. Maar printen dat kan nog wel!
free-shape-fight-for-life

Het ontwerp is eerst gedergropeerd zodat ik de tekst en herlintje apart kon nemen. Het lintje daarna vele male gekopieerd en om en achter de tekst neergezet. Om het formaat te bepalen maakt ik een kader van 9 x 14 cm. Na het printen kun je deze dan op een kaart plakken van 10x 15 cm.  De lintjes die buiten het kader vallen snijd je af met de functie ‘afsnijden‘ uit het menu ‘aanpassen’ .
En zelfs de printen is aan verbouwen toe, de inktcartridges moeten vervangen worden, en zo is alles nu een beetje behelpen hier in huis. 😉

kaartje-fight-for-life

Morgen ontvlucht ik de verbouwing en ben te ik te vinden in ons wijkcentrum, daar is de eerste Koffie&Kaart. Gezellig koffie drinken en samen een kaart maken, en dat alles zonder het lawaai van, slopen, boren, stofzuigers etc.

*Suze*