Vandaag weer silhouette dag! Dat is fijn, er is weer rust in huis dus ik kan ook echt iets doen. We hebben een mooi winters bestand gekregen, een sneeuwvlok die bestaat uit laagjes en op een heldere blauw achtergrond. Daar valt vast iets moois mee te maken!
gratis bestand vd week sneeuwvlok

Update: 14:00
Ik zag laatst hele leuke labeltjes met daarin hartjes genaaid en dat leek me ook mooi voor deze sneeuwvlok. En ze zijn ook leuk! De sneeuwvlok zelf is best een lastig design om te snijden, ik weet nu zeker dat ik en het mesje moet vervangen en de mat weer eens moet insmeren met lijm 😉 Gebruik niet al te vezelig papier voor dit soort fijne bestanden, dat geeft niet het mooiste resultaat.sneeuwvlok label silhouette cameo

De stempels komen uit de set ’the sky is the limit’ een gratis stempelset en verkrijgbaar tot 16 februari. De sneeuwvlok stempel komt uit het project life december setje.

Snowflake tag labels silhouette cameo

 

*Suze*