Gratis bestand van de week: dankbaar

Na Halloween maken ze zich in Amerika klaar voor Thanksgiving, daarom krijgen we nu een ‘dankbaar’ bestand:

Als je het bestand opent zie je dat je twee versies hebt gekregen. De eerste bestaat uit losse onderdelen en is bedoeld om per kleur te snijden en daarna weer samen te voegen. De tweede is een print&cut versie. Het ontwerp wordt geprint en daarna in zijn geheel uitgesneden. Het plaatje is hier 1 geheel, je kunt het niet degroeperen en de kleuren aanpassen. Wil je wel andere kleuren gebruiken dan kun je daarvoor het snijbestand gebruiken.

Het feest van Thanksgiving gaat erom dat je stil staat bij alles waar je danktbaar voor bent, en kalkoen eten met familie en vrienden..  Het snijbestand is daarom erg geschikt als decoratie met thanksgiving.  In Nederland wordt dit feest niet echt gevierd maar het is daarom nog wel heel leuk. Mischien een goed idee voor een bord in de klas? Zou je heel goed kunnen gebruiken bij de weekafsluiting bijvoorbeeld.
En het print&cut bestand is mooi voor in je planner. Een wekelijks of dagelijks moment om even stil te staan over waar je dankbaar voor bent.  Ik heb al weer genoeg ideeen, maar nu eerst aan het werk 😉

Maak er wat van!
*Suze*

2 gedachten over “Gratis bestand van de week: dankbaar

 1. will

  hallo

  ik kan wel een test snij maken
  maar als ik zeg dat hij de afbeelding moet uit snijden dan gebeurt er niks

  1. Suze Bericht auteur

   Dag Will,
   Heb je een snijbestand of een plaatje? Staat er een rode lijn om je plaatje heen danheb je een snijlijn. Staat deze er niet dan ziet hij alleen een plaatje.
   Suze

Reacties zijn gesloten.