Gratis deze week – uilen masker

De herfst doet zijn intrede, het wordt donkerder en vandaag ook vooral natter. Ik weet niet of uilen van regen houden maar wel van het donker. En het uilenmasker is vast ook erg geschikt om halloween kostuums af te maken.

gratis bestand uilen masker

Het  snijbestand van het masker bestaat uit maar drie onderdelen, maar als ik naar het voorbeeld hierboven kijk kan dat niet kloppen. Het lichtgrijze, gevierder gedeelte is makkelijk te herkennen, ook de donkergrijze achtergrond..maar de lichtgele rand, lichtgrijze vakken en de donkergrijs snavel, die zijn er niet… Wel twee ringen voor de ogen? Ik zal het eens gaan snijden en kijken wat het wordt.

 

snij lijnen uilen masker

dit kan ik er van maken


Update: Ik heb contact gehad met Silhouette America, het design team gaat er naar kijken.. Ben benieuwd of er nu een anders bestand of een verbeterde versie beschikbaar komt.

*Suze*

3 gedachten over “Gratis deze week – uilen masker

    1. Suze Bericht auteur

      Dag Simone,
      Wat zou je willen bestellen, de maskers? Deze kun je zelf maken met behulp van de snijplotter, de Silhouette Cameo. De snijbestanden hiervoor kun je in de Silhouette store aanschaffen. Helaas werk ik niet op bestelling 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.