Deze week (29 sept – 5 okt 2020) is het gratis snijbestand uit de Silhouette store een schets bestand van een fotocamera.

Schets / sketch bestanden zijn geen snijbestanden, ze zijn echt gemaakt om te tekenen dus dat gaan we doen! Silhouette biedt verschillende sets met pennen aan die perfect in je machine passen. Wat vind je van deze metallic penenset? Ik houd wel van een beetje glans! Er zijn ook glitter en neon pennen en natuurlijk ook de basis kleuren.

Ook is er een penhouder, die gebruik je om je eigen pennen in te zetten. Ik heb zelf nog een oud model penhouder en die past niet in de mijn Cameo 4 maar wel in mijn Cameo 1. Bij mijn volgende aankoop zal dus zeker deze penhouder set zitten.

Om de pennen in je Cameo 4 te plaatsen gebruik je de blauwe adapter en deze plaats je in de eerste houder.

Ik heb vandaag dus nog even de Silhouette 1 aangesloten en een tekst toegevoegd aan het ontwerp (lettertype: SweetNoraSketch). De pen is een fineliner van de Hema. Het eindresultaat is superleuk geworden en past mooi in een van mijn Project Life fotoalbums! Wat zou jij gaan schrijven met de Cameo?

Maak er wat van!
*Suze*