Gratis snij bestand van de week: een beertje

Ook deze week blijven we in de winterse sferen, een schattig beertje dat warm is aangekleed met een mooie sjaal en muts. Het bestand komt weer dubbel op je werkblad, de linker variant is Print&Cut en de rechter variant kun je per onderdeel snijden.

Wist je dat je de silhouette opdracht kunt geven om per kleur te snijden? Dan hoef je niet alles uit elkaar te slepen en kun je er merktekens aan toevoegen zodat je het plaatje weer eenvoudig in elkaar puzzelt. Hoe je dat doet kun je hier lezen.
Ik kreeg vorige week nog een vraag over het beter benutten van de je stickerpapier als je maar enkele stickers wilt maken met print&cut. Je hoeft inderdaad niet een heel A4 vol te printen, of een heel A4 te verbruiken voor maar een paar stickers. Hoe je dat doet?  Je past de scherminstellingen aan, de plaatsing  van de registratie worden dan vanzelf aangepast en zou kun je je snij verlies beperken en hoef je niet altijd een heel A4 te bedrukken en te snijden.

Kijk maar even mee, het is een kort filmpje van 2 minuten.

 

Maak er wat van!
*Suze*

2 gedachten over “Gratis snij bestand van de week: een beertje

 1. Marie-Jose Tibosch

  Hallo Suze,
  Ik heb al heel veel geleerd van jouw filmpjes, ik had een vraag,
  heb jij de filmpjes ook uit geschreven of een boekwerkje gemaakt van al jouw handige tips zodat ik dat als naslag werk kan gebruiken!
  zou reuze handig zijn!
  hoor graag je reactie!
  groetjes Marie-Jose

  1. Suze Bericht auteur

   Hoi Marie-Jose,
   Wat fijn om te horen dat de filmpjes zo leerzaam zijn. Ik heb er geen boekwerkje van, alles wat ik heb te delen staat op deze site en op Youtube.
   *Suze*

Reacties zijn gesloten.